Chile-România. Florin Andone: Sper să sparg ghinionul

Bogdan Bolojan / 08 iun 2017 / 16:08

Fotbalistul Florin Andone a declarat, joi, într-o conferință de presă, că are nevoie de puțin noroc pentru a începe să dea goluri la echipa națională a României pentru că până acum a marcat o singură dată, în amicalul cu Italia (scor 2-2) din 17 noiembrie 2015.

"Cred că sunt într-un moment bun, iar în cazul în care voi juca, voi încerca să dau totul și să îmi ajut colegii. Ar fi frumos să am o zi bună. Trebuie să am și un pic de noroc, să încep să dau și eu goluri la națională. Pentru că până acum am doar un gol marcat și tot timpul mă gândesc la lucrul acesta. În ultimele luni am tot dat goluri, dar la națională parcă sunt blocat, parcă nu sunt același jucător. Simt nevoia să mă eliberez, să pot juca așa cum sunt eu. Cred că am nevoie foarte mult de acest gol. Un gol ar însemna un mare plus, mi-ar da o foarte mare încredere și aș putea ajunge la un nivel mai ridicat, un nivel pe care îl am la echipa de club", a spus Andone, autorul a 12 goluri pentru Deportivo La Coruna în sezonul recent încheiat, conform Agerpres.

Echipa națională a României, aflată în prezent în cantonament la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, întâlnește la 10 iunie, de la ora 21,45, selecționata Poloniei, la Varșovia, într-o partidă contând pentru preliminariile CM 2018. La 13 iunie, de la ora 21,00, România va disputa la Cluj-Napoca un meci amical cu Chile.

[citeste si]