Acestea pot fi folosite în rețetele de paste, alături de sosul Marinara, dar și pentru a completa un platou rece.
ingrediente
1/3 ceapă mare, tocată mărunt
2 1/2 lingurițe de usturoi tocat
6 linguri de parmezan rasă
1/3 cană pătrunjel frunze, tocat
1 1/2 linguri substitut de ou
1 linguriță sare
1/8 linguriță piper negru măcinat
1 1/2 kilograme de carne de vită tocată
Mod de preparare
Încălziți cuptorul la 200 C. Într-o cratiță mică, căliți ceapa și usturoiul până când devin fragede, aproximativ 5 - 7 minute. Scoateți din foc. Într-un castron mediu, combinați ceapa, brânza, pătrunjelul, usturoiul, înlocuitorul de ou, sarea și piperul; amesteca bine. Adăugați carnea de vită; amestecați ușor cu mâinile până când sunt toate amestecate. Formați amestecul în chifteleluțe. Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 10 până la 15 minute.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News