Chelsea îl vinde pe Hazard la Real Madrid

Foto: chelseafc.com
Foto: chelseafc.com

Eden Hazard reprezintă o țintă pentru care Real Madrid și-a manifestat în repetate rânduri interesul, în ultimele sezoane. 

Transferul are șanse din ce în ce mai mari să se concretizeze, în condițiile în care și jucătorul nu și-a prelungit înțelegerea cu actualul club și a declarat că și-ar dori să evolueze pe Santiago Bernabeu, iar Roman Abramovic ar fi dispus să-l cedeze pe belgian.

Transferul lui Eden Hazard la Real Madrid s-ar putea realiza în vară, la finalul actualului sezon și nu oricum, ci contra unei sume record, de 226 de milioane de euro. Astfel, Hazard ar putea deveni cel mai scump fotbalist din istorie, doborând recordul deținut de Neymar, cumpărat de PSG pentru 222 de milioane de euro. Belgianul este un jucător important pentru londonezi, de unde și prețul atât de mare stabilit de către club.

Chelsea a refuzat două oferte

În această iarnă, Abramovich a refuzat o oferă de 170 de milioane de euro din partea celor de la Manchester City pentru Eden.Mai mult, în presa iberică s-a zvonit și un eventual schimb între Marco Asensio și Eden Hazard, însă de care Abramovich nu s-a arătat încântat.

Hazard, în vârstă de 27 de ani, a fost transferat de Chelsea în 2012 de la Lille, pentru 35 de milioane de euro. În prezent, este cotat la 100 de milioane de euro, conform Transfermarkt și a evoluat în 285 de partide pentru Chelsea, în care a înscris de 82 de goluri și a pasat decisiv de 72 de ori. Pentru naționala Belgiei, Hazard are 82 de meciuri și 21 de goluri.

Real Madrid mai pregătește alte două super-transferuri pentru vară, cel mai bun marcator din Europa, Harry Kane și Paul Pogba.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel