Cheloo, la capătul răbdării. Ce a făcut la iUmor

Rodica Mitu / 11 oct 2019 / 09:50
iUmor 2019
iUmor 2019

Cheloo este al doilea jurat care folosește maneta la iUmor.

Mihai Bendeac a fost primul dintre jurați care a apelat la manetă pentru a-l împiedica pe Daniel Farcaș, extraterestrul de la iUmor, să revină în următoarele sezoane. În ediţia de vineri, a venit rândul lui Cheloo să ajungă la capătul răbdării și îl blocheze un concurent. Deși a primit chiar și pălincă din partea acestuia, juratul nu a putut rezista până la finalul numărului.

Contrar aparențelor, Cheloo nu a fost atât de deranjat de momentul de pe scenă, cât de reacția colegilor săi din juriu. "Faptul că acest om a părăsit iUmor i se datorează lui Mihai Bendeac! Și Deliei! Dacă e să fiu corect, actul a fost sub orice critică, pot să spun că am fost favorizat de soartă și nu a fost nevoie să mai comunic cu el", a motivat juratul alegerea făcută.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.