Chefi la cuţite. Sorin Bontea, despre taberele din familia sa: “Fata mea ține cu Cătălin, iar băiatul cu Florin”

Diseară, de la 20:00, pe Antena 1, cei trei maeștri ai gastronomiei își vor relua locurile la bancurile de lucru Chefi la cuțite pentru o nouă luptă de amuletă. Cel de-al șaselea avantaj al competiției vine cu o provocare destul de mare cu privire la ingredientele impuse, iar atmosfera din platou nu pare să prezică un ”război” fără scântei.

"Cred că astrele nu s-au aliniat cum trebuie astăzi! Mi-e un pic frică, nu-mi place proba asta, nu mă simt în apele mele...este ciudat!", spune chef Florin. "Doamne Dumnezeule, ce mă fac?!", adaugă chef Cătălin tensionat.

Deși tema amuletei le va "măcina creierii", cei trei vor lupta cu toate armele pentru a adjudeca o cartolină ce, folosită corect în battle-uri, poate stabili câștigătorul probei respective. Într-un moment de sinceritate, chef Sorin le va mărturisi colegilor că în familia sa, taberele se impart, iar susținătorii nu sunt tocmai de partea sa.

"Noi urmărim emisiunea împreună, iar ei nu știu cine va câștiga. Miruna, fata mea, ține cu Cătălin, Iulian, băiatul meu, ține cu Florin, iar nevasta mea...cu mine, pentru că trebuie să țină cineva și cu mine!", va spune acesta amuzat.

Cu cine ţine familia lui Chef Florin

"Și la mine acasă e la fel! Când le întreabă Cristina pe fetițe cine va lua amuleta, ele spun că o va câștiga "tati", iar dacă știu că în ziua aceea am pierdut...îmi vine să intru în pământ!", îl completează chef Florin.

Deocamdată, clasamentul amuletelor îi are în frunte pe chefii Bontea și Scărlătescu, cu câte două avantaje adjudecate, în vreme ce chef Dumitrescu se poate baza deocamdată doar pe o singură amuletă. Dish-uri cu dedicație pentru jurați, concurenți care se vor întoarce pentru a șaptea oară în emisiune, o guvernantă a unei contese din Italia și un prieten bun de-al unuia dintre chefi, toți aceștia vor face parte din spectacolul culinar al ediției din seara aceasta. Cine va câștiga proba amuletei, dar și cum vor decurge jurizările, telespectatorii Antena 1 pot vedea diseară, de la 20:00, la Chefi la cuțite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel