Chefi la cuțite, sezon nou. Ce s-a întâmplat a surprins echipa

Chefi la cuțite
Chefi la cuțite

Perioada de preselecții pentru un nou sezon „Chefi la cuțite” s-a încheiat și a strâns cei mai mult candidați înscriși în competiție până la acest moment.

Un număr record de participanți și-au încercat norocul cu un preparat, în speranța că vor ajunge în arena culinară a emisiunii de la Antena 1, ale cãrei filmãri vor începe în curând.

La nivelul țării, preselecțiile unui nou sezon au strâns peste 5000 de înscrieri, printre care 3000 s-au înregistrat doar în București. Echipa Chefi la cuțite a pornit în căutarea celor mai talentați concurenți și în Timișoara, Iași și Cluj-Napoca.

Filmările vor începe în curând, iar chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu sunt nerăbdători să revină pe platourile de filmare și să treacă prin etapa favorită a show-ului, cea a preselecțiilor pe nevăzute.

După șașe sezoane în care s-au luptat "la cuțite", cei trei maeștri ai gastronomiei recunosc că formatul Chefi la cuțite surprinde și acum, mai ales prin prisma personajelor care își fac apariția în fața lor: "Anul acesta îmi doresc să câștig cu o lady-chef!", mărturisește Cătălin Scărlătescu.

VEZI ȘI: Zodia ținută pe loc. Astrolog: Veți reuși, în curând!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel