Chefi la cuțite SEMIFINALIȘTI 15 ianuarie 2019. Eliminarea serii

Chefi la cuțite semifinaliști 15 ianuarie 2019
Chefi la cuțite semifinaliști 15 ianuarie 2019

Chefi la cuțite SEMIFINALIȘTI 15 ianuarie 2019. Semifinaliștii sezonului 6 Chefi la cuțite se aleg marți seară, la Antena 1. Rămâneți cu noi pentru a afla care sunt concurenții care merg în semifinală.

UPDATE: Valentin, Andrei, Sorin, Maria, Cătălin și Smiley sunt, și ei, în semifinală, alături de concurenții amintiți în rândurile de mai jos.

UPDATE: Creața a plecat de la Chefi la cuțite. A părăsit competiția înainte de semifinală.

UPDATE: Concurenții aflați la duel vor lucra cu carne.

UPDATE: Nela este în semifinală! Chef Dumitrescu a decis ca ea să nu intre la duel. Mihai Munteanu și Silviu Nedelea sunt, de asememea, în semifinală. Ana Maria Crudu este și ea în semifinală, prin decizia lui chef Scărlătescu! Ceilalți concurenți au intrat la duel.

Sorin Bontea și Florin Dumitrescu intră la duel cu câte doi oameni după ce au adunat fiecare câte cinci puncte. Scărlătescu trimite patru oameni fiindcă este marele învins al acestei probe! Totuși, acesta din urmă și-a folosit amuleta astfel încât a salvat un concurent.

----

Chefi la cuțite SEMIFINALIȘTI 15 ianuarie 2019. Doar o singură confruntare pe echipe, difuzată marți, 15 ianuarie de la 20:00, pe Antena 1, îi desparte pe bucătarii sezonului șase "Chefi la cuțite" de emoțiile semifinalei. Deși stresul și tensiunea au început să își spună cuvântul din ce în ce mai mult, cei rămași în focurile luptei gastronomice își vor căuta resursele necesare pentru a se califica în penultima etapă a concursului.

Astfel, în seara aceasta, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu își vor relua locurile la bancurile de lucru alături de cei unsprezece concurenți talentați rămași în bucătăria "Chefi la cuțite". Ultimul battle este momentul în care jurații pot face ultimele mișcări strategice cu ajutorul amuletelor rămase, dar și ultima șansă de a-și motiva ucenicii, de a le da indicații valoroase, căci cei ce vor "supraviețui" ultimei provocări pe echipe vor continua competiția, săptămâna viitoare, pe cont propriu: „E important să câștigi ultimul battle. Dacă o faci, oamenii tăi sunt în direct în semifinală. E foarte simplu!", afirmă chef Sorin Bontea.

Un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au

Tema probei de azi îi va pune la grea încercare inclusiv pe chefi, iar pe ultima sută de metri, invitații speciali de la masa jurizării vor să vadă în farfurii preparate demne de nivelul ridicat al competiției. În ultimul battle, creativitatea va fi la mare înălțime, căci echipele nu vor mai fi constrânse să gătească ținând cont de indicații, ci vor pregăti un preparat semnătură, în funcție de viziunea culinară pe care o au. Mai exact, această confruntare fără o temă impusă va fi un test al ingeniozității, cât și al tehnicii și al rapidității. În doar o oră și jumătate, bucătarii vor fi provocați să aleagă din varietatea de ingrediente din cămară fix pe acelea care pot fi puse cel mai bine în valoare, într-o farfurie spectaculoasă.

Telespectatorii vor afla numele celor care se califică în penultima bătălie

După o luptă tensionată și un verdict neașteptat în ultima confruntare pe echipe a sezonului șase, difuzată în seara aceasta, de la 20:00, telespectatorii Antena 1 vor putea afla și numele celor care se califică în penultima bătălie a celui mai iubit show-ului culinar, semifinala "Chefi la cuțite".

În momentul aflării numelor concurenților care merg în semifinala Chefi la cuțite, vom publica și pe DC News.

VEZI ȘI: Chefi la cuțite 14 ianuarie. Chef Scărlătescu, făcut praf după eliminare

ZODII pe care te poți baza. Nu te mint și nu îți ascund nimic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel