Chefi la cuțite, lider de audiență: cele mai mari cifre de la lansarea sezonului 7

Rodica Mitu / 08 oct 2019 / 12:55

Luni, 7 octombrie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 1,7 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21:14.

Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție emoționantă și de un clasament al amuletelor în care chef Cătălin Scărlătescu și-a adăugat cel de-al patrulea avantaj. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat un record de audiență pe publicul comercial, de la lansarea sezonului 7.

În intervalul orar 19.59-23.30, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 8,5 puncte de rating și 25,8% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 7 puncte de rating și 21,3 % cota de piață. Acestea sunt cele mai mari cifre înregistrate pe publicul comercial de la lansarea sezonului 7 Chefi la cuțite. La orașe emisiunea de la Antena 1 a condus cu 7,2 puncte de rating și 17,4 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 5,6 puncte de rating și 13,5 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul a fost lider cu o audiență medie de 7,2 puncte de rating și 16,8 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al doilea cu 6,5 puncte de rating și 15,2 % cota de piață.

Antena 1 a fost lider de audință și la nivelul intervalului cel mai vizionat al zilei, prime-time situat între 19.00-23.00, pe publicul comercial și la orașe.

In Memoriam Răzvan Ciobanu

 

Luni seară, telespectatorii au avut parte de o ediție de suflet, la Chefi la cuțite, o ediție In Memoriam Răzvan Ciobanu. Celebrul designer român, ce s-a stins din viață la sfârșitul lunii aprilie, a acceptat la jumătatea lunii aprilie provocarea de a le face o surpriză juraților Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, fără să știe că preparatul său avea să fie apreciat de întreaga echipă. Ultima apariție a lui Răzvan într-o emisiune, momentele sale la bancul de lucru, dar și surpriza jurizării au emoționat o țară întreagă: "Cuțitele astea, toate cele trei, au fost pe merit!", spunea atunci chef Scărlătescu.