Chefi la cuţite: Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ajung la psiholog

Tachinările dintre chefi încep să ia amploare în cea mai nouă ediție Chefi la cuțite, difuzată în seara aceasta, de la 20:00, pe Antena 1.

Orgoliile inflamate de clasamentul amuletelor, glumele la adresa lui chef Scărlătescu, cel ce s-a autoproclamat ca fiind "Arcul de Triumf", "Barajul Vidraru" și "cel mai bun bucătar din Galaxie", toate își vor găsi soluția într-una din jurizările de astăzi, când un psiholog va ajunge în fața celor trei maeștri ai gastronomiei.

Ramona Lupu este psiholog de mai bine de treisprezece ani și este căsătorită cu un psihiatru: "Doamnă, ați picat la fix!", va spune chef Dumitrescu entuziasmat. "Aveți cumva și cămașa aceea albă care se leagă la spate?", va adaugă chef Bontea râzând.

Așa se face că față în față cu un om care ar putea să aibă toate răspunsurile la întrebările lor, jurații Chefi la cuțite vor transforma o jurizare culinară într-o jurizare terapeutică: "Nu putem să-l însurăm, să îl tratăm, sau să îl convingem că nu este Barajul Vidraru. Simțim că este o cauză pierdută." spun colegii despre chef Scărlătescu. "Are potențial!", le va răspunde cu zâmbetul pe buze concurenta.

Cum va decurge "ședința" de terapie", ce va avea psihologul de spus despre dinamica celor trei jurați Chefi la cuțite, dar și cât de "echilibrat" va fi preparatul candidatei, telespectatorii Antena 1 pot vedea în această seară, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel