Chefi la cuțite 7 ianuarie 2019 ELIMINARE

Chefi la cuțite 7 ianuarie 2019
Chefi la cuțite 7 ianuarie 2019

Chefi la cuțite 7 ianuarie - "Războiul" dintre chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea a continuat luni seară, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "Chefi la cuțite", la Antena 1. Luni, 7 ianuarie, am aflat ce concurent a fost eliminat.  

Update: Marian Rusu, din echipa galbenă, este concurentul care a părăsit Chefi la Cuțite. ”Trebuie să piardă cineva și am fost eu acela. Simt că am pierdut doar pe mâna mea, pentru că am ambițios. Dacă gratinam cartoful acela cu două-trei minute mai mult, acum eram alături de cei galbeni", a spus concurentul.

Update: Proba de la duel se numește Gratinat. Așadar echipele albastru și galben se bat pentru a rămâne în concurs.

Update: Prima probă a ediției de luni a emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigată de echipa care a avut cea mai bună farfurie, mai precis echipa condusă de chef Florin Dumitrescu.

Update: Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu s-au îmbrâncit în bucătăria Chefi la cuțite din cauza unui concurent. Incidentul a pornit după ce un concurent din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a venit din nou la bancul de lucru al echipei roșii.

Update: Prima probă a emisiunii Chefi la cuțite este „mâncare în straturi" și include trei ingrediente obligatorii: foietaj, cartof și paste.

Update: Chef Cătălin Scărlătescu a fost scos din sărite de concurentul Marian Rusu care a intrat, din nou, în panică. El s-a tăiat  la o mână. ”Normal că m-au apucat nervii. Vin lângă el și se panichează. Mai lasă-mă în pace cu panicatul ăsta", a spus chef Scărlătescu.

---

Chefi la cuțite 7 ianuarie - Va fi o seară tensionată atât pentru chefii care, la un moment dat, vor răbufni, cât și pentru concurenții care nu-și vor putea ascunde animozitățile.

Cea de-a cincea confruntare pe echipe a celui mai iubit cooking show, "Chefi la cuțite", va fi jurizată în această seară de oameni cu mult curaj, care călătoresc mult: piloții de raliu. "Nu-ți inspiră nimic culinar categoria despre care vorbim, sigura chestie care poate m-ar inspira ar fi faptul că toți sunt barbați", este de părere chef Florin Dumitrescu.

Tema primei probe va fi mâncarea în straturi, iar cele trei ingrediente obligatorii sunt: foietaj, cartof și paste. Pentru că a câștigat ultimul battle, chef Sorin Bontea este cel care are privilegiul să aleagă ingredientul care îi convine pentru echipa sa și să le împartă după bunul plac pe celelalte două echipelor concurente.

"Asta este jocul, poate să se supere pe mine și Florin, și Cătălin. Acum ce să fac, să iau eu ce e mai greu și să le dau lor ce e mai ușor? Doamne ferește!", spune Bontea. Cum a făcut chef Bontea împărțirea ingredientelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea luni seara.

Situația se complică la "Chefi la cuțite", în momentul în care un concurent de la echipa galbenă vine la bancul de lucru al echipei roșii, fapt ce îl enervează pe chef Florin Dumitrescu. Pe parcursul probei, conflictul escaladează între Florin Dumitrescu (echipa roșie) și Cătălin Scărlătescu (echipa galbenă). "Băi, fraților, nu mă călcați pe coadă, că înnebunesc!", spune chef Dumitrescu.

Chef Scărlătescu va intra în luptă cu echipa completă, de șase concurenți

Rămâne de văzut ce poziție va adopta chef Bontea (echipa albastră), în această situație, dar și cum se va încheia acest episod tensionat dintre ceilalți doi chefi.

Luni seară, chefii Bontea și Dumitrescu vor lupta în câte patru bucătari, în vreme ce chef Scărlătescu va intra în luptă cu echipa completă, de șase concurenți. Cine va câștiga cea de-a cincea confruntare pe echipe, cine sunt cei care intră la duel, dar și care va fi verdictul plin de tensiune al testului individual, telespectatorii Antenei 1 vor vedea disearã, de la ora 20:00, într-o nouă ediție "Chefi la cuțite", prezentată de Gina Pistol.

Rămâneți pe DC News pentru a vedea ce concurent va fi eliminat luni, 7 ianuarie 2019. Vom reveni, cu update, în acest articol.

VEZI ȘI: Horoscop Zodii - fraza care te definește în funcție de zodie

ZODII: Bărbatul ideal pentru fiecare zodie - horoscop


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel