CHEFI LA CUȚITE 2018. Luptă cruntă. Primele strategii

,,Chefi la cuțite” a început deja filmările pentru cel de-al cincelea sezon.

Peste 2.000 de pasionați de gătit și-au făcut apariția la preselecțiile din cele patru orașe din țară - Timișoara, Cluj Bapoca, București și Iași, iar în momentul de față cei mai buni 230 de bucătari au o șansă de a demonstra că merită să facă parte din echipele chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu.

Concurenți de toate vârstele, a căror meserie nu are niciun punct comun cu gastronomia, dar și străini care au venit special pentru emisiunea ,,Chefi la cuțite” și-au făcut apariția în primele zile de filmări. Bucătari din India, Congo sau Indonezia vor fi nevoiți să își etaleze cele mai savuroase preparate, cu obiectivul de a obține cuțitul mult râvnit și a face parte din echipa unuia dintre cei mai carismatici chefi ai momentul. Nici cei mici nu stau departe de bancurile de lucru, iar sezonul acesta va demonstra încă o dată că talentul nu are legătură cu vârsta, ci cu pasiunea pe care fiecare o investește în acest domeniu. Mâncarea tradițională, internațională, sau de fine dining vor sta la baza farfuriilor de pe banda misterelor, iar spre ,,deliciul” total al chefilor, și preparatele vegetariene vor face parte din meniu.

Primele strategii

Etapa jurizărilor pe nevăzute nu este deloc ușoară, nici pentru candidați, dar nici pentru cei trei chefi, care încep să își construiască primele strategii încă din acest moment. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt în căutarea unor ucenici talentați, care să îi aducă mai aproape de titlul celui de-al cincelea sezon.

Chef Bontea a mărturisit că experiența edițiilor trecute l-a ajutat în a ști cu exactitate de cine are nevoie în tabăra sa, ținând cont și de faptul că cei aleși trebuie să fuzioneze ca o adevărată echipă. După ce a câștigat ultimul sezon, Sorin Bontea a restabilit clasamentul câștigurilor, iar în acest moment este cu un titlu în fața colegilor săi de jurizare, ce și-au adjudecat fiecare câte o finală.

[citeste si]

„Chefi la cuțite” revine cu sezonul 5 la Antena 1 din această primăvară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel