Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Cheescake-ul cu căpșune este cea mai bună idee în perioada caldă. Răcoroasă, hrănitoare și fără coacere, această prăjitură te cucerește pe loc.

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Ingrediente 

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Pentru bază:

14-16 pişcoturi

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Pentru cremă:

750 g căpşuni sau frăguţe
250 g mascarpone
400 g crema de brânză
400 g smântână pentru frişcă min.32%
30 g gelatină (granule sau foi)
150 g zahăr pudră

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Pentru jeleu:

750 g căpşuni (sau alte fructe de sezon)
că. 50 ml zeamă de lămâie
100 g zahăr
20 g gelatină (granule sau foi)
vanilie

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Pentru decor:

Câteva fructe
½ plic jeleu pt tort (Tort Gelee, Tortenguss)
Bucăţele de ciocolată, frunze de mentă

Vezi și: Dieta mediteraneană. Rezultate vizibile, după doar 4 zile

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Mod de preparare

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Baza tortului va fi din pişcoturi. Puteţi să faceţi şi un blat de tort subţire, din 2 sau 3 ouă, conform acestei reţete de pandişpan. Se alimiază pişcoturile într-o formă de tort cu fund detaşabil de 28 cm şi se decupează după măsură acesteia. Fructele se pun în blender și se face o pastă fină care se dă printr-o sită pentru a opri seminţele mai mari. 

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Într-un alt castron se pune mascarponele, crema de brânză (creăm cheese) şi smântână pentru frişcă, scrie savoriurbane.ro. Se bate totul deodată, cu grijă să nu se taie crema. În final adăugă şi zahărul pudră şi vanilia şi se mai mixează câteva secunde.

Vezi și: 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje și felicitări pentru mama

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Într-o crăticioara înmuiem gelatină în 100 ml de suc rămas de la fructele decongelate sau în apă rece şi o se lasă 5 minute la hidratat. Apoi se pune un pic pe foc, fără să fiarbă. Se amestecă apoi gelatina cu fructele. După aceea, se adăugă treptat compoziţia de brânză cu frişcă în cea de gelatină, până se încorporează toată, cu ajutorul unei palete, fără a distruge spuma. Se toarnă crema repede peste pişcoturi Se nivelează stratul de cremă şi se dă la rece până se întăreşte (minim 2-3 ore). 

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cum se face jeleu de căpşuni

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Se încălzesc foarte uşor căpşunele cu zahărul şi cu zeama de lămâie. Doar atât cât să se dizolve zahărul, fără să ajungă la fierbere. Gelatina se înmoaie în apă rece conform instrucţiunilor de pe ambalaj după care se adăugă în compoziţia de căpşuni.

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Gelatina foi se înmoaie în apă rece şi apoi se stoarce în mână şi se topeşte fără lichidul din jur. Pasta de fructe fiind călduţă, gelatina se va încorpora imediat în compoziţie. Se lasă apoi la răcorit 10-15 minute, amestecând din când în cân, să nu înceapă să se solidifice. Dacă e nevoie se spumează.

Vezi și: ZODIA care va avea o SURPRIZĂ uriașă. Astrolog DCNews: Vor fi beneficii. Nici nu veți crede

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Montare Cheesecake

Cheesecake cu căpșune, fără coacere. Cea mai simplă rețetă. Se scoate baza cu crema din frigider şi, cu ajutorul unui mic polonic sau al unei linguri, se distribuie încet jeleul peste crema întărită. Se pune jeleul treptat, lingură cu lingură, de la înălţime mică. Se dă tortul de căpşuni la rece câteva ore, cel mai bine peste noapte. Scoaterea tortului din formă nu este foarte complicată. Cu mâna caldă se încălzeşte un pic inelul formei. Dacă nu reuşiţi aşa puteţi utiliza şi foenul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel