Urmărește emisiunea live


'Cheamalpecristi.ro'. Ideea unui candidat la Primăria sector 3

Preşedintele Mişcării Populare Bucureşti, Cristian Petrescu, candidat la Primăria sector 3, anunţă lansarea platformei online cheamalpecristi.ro, destinată rezolvării problemelor cu care se confruntă cetăţenii din această zona administrativă în relaţia cu autorităţile.

Potrivit unui comunicat al MP Sector 3 transmis, joi, AGERPRES, 'cheamalpecristi.ro este un spaţiu în care utilizatorii pot beneficia de consultanţă juridică şi administrativă, prin care îşi pot face cunoscute mesajele şi pot dezbate pe marginea acestora'.

'Era nevoie de o platformă care să vină în ajutorul cetăţenilor. (...) Faptul că în sectorul 3, PNL-ul şi PSD-ul lucrează în cârdăşie, a dus la foarte multe derapaje din partea autorităţilor locale. Blatul dintre primarul Negoiţă şi viceprimarul Tudorache, dintre PSD şi PNL este evident. Nicio reacţie din partea PNL-ului în legătură cu Raportul Curţii de Conturi care arată risipa de Cartea Recordurilor a banului public. Oare câte firme care au avut de câştigat din umflarea preţurilor la panseluţe sau băncuţe vor 'investi' şi în bugetul de campanie al PSD şi în cel al PNL? Procurorii DNA chiar nu au citit Raportul Curţii de Conturi a României?', susţin reprezentanţii MP. 

[citeste si]

Sursa foto: 'Cheamalpecristi.ro'

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel