Charlie Nicholas: Granit Xhaka NU mai are ce căuta la Arsenal

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul atacant al tunarilor a fost nemilos la adresa căpitanului lui Arsenal.

Comportamentul „atroce" al lui Granit Xhaka ar putea să-l țină departe de tunari, a spus fostul atacant al lui Arsenal, Charlie Nicholas, conform Sky Sports.

Clubul se va întâlni cu căpitanul său austriac în următoarele zile pentru a discuta ieșirea nervoasă pe care a avut-o după ce a fost înlocuit.

Unai Emery a spus după meci că „acum este momentul pentru a fi calmi". Fostul atacant al lui Arsenal, Charlie Nicholas, este mai dur la adresa căpitanului, spunând că nu ar mai trebui să mai joace pentru tunari vreodată.

„Simpatia nu vine cu reacția, simpatia vine cu faptul că a fost nominalizat căpitan de coechiperii săi", a spus Nicholas.

„Managerul lasă jucătorii să își asume decizia și a fost evident că Arsenal nu a putut găsi un lider natural în grup. El este popular în vestiar, evident", a mai declarat Nicholas.

„Reprezintă Arsenal drept căpitan și este inacceptabil să crezi că ești mai mare decât clubul. Comportamentul său a fost atroce și nu-l văd să aibă un viitor la club", a încheiat tranșant fostul atacant.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel