“Chanti” – noul single care va încinge boxele în cluburi! Protagoniștii sunt Sylvia&Hevito!

Un nou single și o colaborare inedită marca Sylvia&Hevito. Pe ritmuri de Reggaeton și la inițiativa Sprint Music, cei doi artiști și-au unit vocile și astfel a apărut “Chanti”, o super piesă care dă tonul distracției. 

Ce spun artiștii despre noul single al toamnei, aflați imediat!

(oar_w460)

“Ideea acestei colaborări a venit din partea managerului nostru, Marius Chină de la Sprint Music, iar eu am considerat că această piesă se potrivește perfect cu noul meu stil muzical. Eu sunt după o pauză de un an, timp în care concertele și aparițiile tv s-au desfășurat ca și până acum, însă a fost un an în care nu am scos niciun single nou, preferând să fac o pauză și să mă dedic altor proiecte dragi sufletului meu. Proiectul Dj Rynno și Sylvia va continuă sub o altă formă, Dj Rynno rămânând alături de mine în calitate de producător (fiind mutat de un an de zile în Suedia), iar eu rămânând aici și continuând ceea ce am construit împreună. Astfel, pot spune că este un nou început pentru noi toți iar această colaborare cu Hevito a venit la momentul potrivit. Urmează și alte colaborări dar veți auzi în curând și piesele mele proprii. Piesa “Chanti” are un sound fresh și se aliniază tendințelor actuale, sperăm să fie bine primită de public dar și să o auzim cât mai curând și în cluburi pentru că nu ai cum să nu dansezi în momentul în care o asculți”, spune Sylvia despre colaborarea cu Hevito.  

“Piesa “Chanti” vorbește despre dubla personalitate a femeilor, care ziua sunt business woman și noaptea își trăiesc viața. Femeile trebuie respectate și nu trebuie să le facem rău!”, povestește artistul dominican Hevito.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel