CFR, trenuri anulate. Circulație adaptată la condiții de iarnă

Mersul trenurilor 2018 - 2019
Mersul trenurilor 2018 - 2019

Un număr de 40 de trenuri de călători erau anulate, luni dimineaţa, din totalul de 1.300 de garnituri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, însă se asigură legătura pe calea ferată între Bucureşti şi Constanţa şi retur. 

"Traficul feroviar este deschis şi la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată condiţiilor meteo nefavorabile.

Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7 dimineaţa) pentru facilitarea accesului utilajelor şi a echipelor de intervenţii şi pentru evitarea unor situaţii neplăcute pentru pasageri. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranţa oamenilor şi realizarea legăturilor între marile oraşe, pe magistrale. Aşa cum s-a întâmplat zilele anterioare, şi astăzi ne vom organiza unde va fi necesar, astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvişuri, în funcţie de posibilităţile din teren", afirmă reprezentanţii CFR Călători. 

Conform sursei citate, circulaţia trenurilor este adaptată condiţiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: Bucureşti, Craiova, Galaţi şi Constanţa, notează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel