CFR Cluj - FCSB. Vintilă, mesaj în FORȚĂ înainte de derby

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Vintilă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte să câştige primul meci de la reluarea campionatului, cel din deplasare cu CFR Cluj, precizând că formaţia sa va încerca să practice jocul său combinativ obişnuit.

'Eu vreau să câştig. Noi vrem să jucăm fotbal şi vom încerca să ne facem jocul nostru combinativ. După aceea vedem, depinde şi de reacţia adversarului care este unul puternic. Au jucători experimentaţi care ştiu să închidă jocul şi să-l fragmenteze. Iar eu cred că va fi un spectacol frumos. E un meci foarte interesant în care întâlnim echipa campioană. Începem în forţă acest an şi consider că jucătorii mei sunt pregătiţi pentru acest debut. CFR e o echipă experimentată, cu un antrenor foarte bun, dar şi eu mă bazez pe entuziasmul şi calitatea jucătorilor mei. Este un meci de 3 puncte, nu este o finală. Sunt 3 puncte la fel de importante ca şi celelalte', a spus Vintilă.

'CFR are un anumit stil de joc, stă în jumătatea proprie, pleacă pe contraatac, dar în meciurile lor de pregătire am văzut că au făcut şi presiune de sus. Deci am văzut la ei un joc modern. Aşa că noi suntem pregătiţi, avem soluţii pentru orice stil de joc. Poţi să te aştepţi la orice de la CFR pentru că Dan Petrescu are foarte mulţi jucători la dispoziţie. Cu siguranţă şi lui îi va fi greu să aleagă primul 11.'

'La noi Harlem Gnohere şi Nedelcu sunt în lotul pentru Cluj. Pot să schimb stilul de joc, nu e nicio problemă. Cu lotul pe care îl am pot să duc la capăt meciurile rămase. Dacă mai vine vreun jucător e binevenit, dacă nu, nu e nicio problemă, suntem acoperiţi pe toate posturile. Ovidiu Popescu e posibil să revină mai repede decât era preconizat, adică mai devreme de 4 săptămâni', a adăugat tehnicianul.

Bogdan Vintilă spune că el şi jucătorii muncesc pentru a câştiga campionatul. 'Ne dorim locul 1 şi muncim pentru acest lucru. Îmi doresc să câştigăm campionatul pentru suporteri, pentru jucători, pentru patron, pentru toţi cei care ţin cu FCSB. Contează mult că Peluza Nord va veni la meciuri. Ştiam că avem suporteri mulţi, doar că nu erau prezenţi în tribună. Ne bucură mult pentru că suporterii reprezintă al doisprezecelea jucător', a precizat el.

Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, duminică, de la ora 20:00, în deplasare, formaţia CFR Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 23-a a Ligii I, prima de la reluarea campionatului după pauza competiţională de iarnă, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel