CFR Cluj - FCSB. Dan Petrescu laudă un jucător advers și face o schimbare majoră în echipă

CFR Cluj - FCSB. Dan Petrescu laudă un jucător advers și face o schimbare majoră în echipă
CFR Cluj - FCSB. Dan Petrescu laudă un jucător advers și face o schimbare majoră în echipă

Dan Petrescu și-a studiat foarte intens adversara de duminică și principala contracandidată la titlu, FCSB, considerând că titlul se va decide în ultima etapă.

Antrenorul Dan Petrescu (CFR Cluj) a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCSB duminică, din play-off-ul Ligii I de fotbal se anunţă tensionat, dar, indiferent de rezultat, soarta titlului nu va fi decisă în această partidă.

Va fi greu să se creeze ocazii. Mai ales când două echipe sunt apropiate ca valoare. Sunt convins că va fi un meci tensionat, de intensitate maximă. Toată lumea speră să fie ocazii multe, dar eu sper să avem noi ocaziile şi nu ei. Mai sunt cinci meciuri după acesta şi aţi văzut ce se poate întâmpla în play-off. Şi anul trecut, nimeni nu se aştepta ca Iaşul să câştige cu FCSB, nimeni nu se aştepta ca noi să facem egal acasă cu Astra sau să facem egal la Iaşi. În play-off se pot întâmpla foarte multe şi, după opinia mea, şi chiar dacă unii spun că dacă noi batem e posibil să se fi terminat, eu cred că la orice rezultat campionatul se va juca până la ultimul meci, a declarat antrenorul Dan Petrescu.

Citește și: CFR Cluj - FCSB, derby cu sau fără Pintilii. Duckadam: O mare pierdere! Asta e situația!

Schimbare în lot: un nou căpitan



Mario Camora a preluat banderola de căpitan de la Ciprian Deac şi Dan Petrescu a explicat că şi-a asumat această decizie. Reamintim că în februarie, Camora, care joacă din 2011 la Cluj, a pierdut banderola de căpitan după demiterea tehnicianului portughez Toni Conceicao.

Eu am vorbit cu toţi băieţii, nu doar cu Camora şi Deac, am făcut o şedinţă şi le-am spus că eu când am venit şi am plecat, Mario a fost un căpitan exemplar cu mine, un an de zile nu a avut nicio greşeală. Eu când am venit, poate lumea nu ştie, Mario era pe picior de plecare, nimeni nu prea îl mai voia. Eu am zis că vreau să-l mai văd un an şi cu clauze la fel cum a avut Mincă, adică dacă greşeşte, plăteşte. Nu a făcut nicio greşeală într-un an. A făcut un an perfect şi mi se pare normal să fie căpitan când m-am întors la echipă. Ce a făcut fără mine, nu e problema mea, eu nu l-am dat jos pe Ciprian Deac sau l-am avansat. Eu am făcut ce era logic, am mers pe mâna lui Camora, care a fost căpitan în mandatul meu. Dacă vor fi probleme disciplinare, normal că îşi va pierde banderola, dar deocamdată el e căpitan, o face foarte bine şi sper că toată lumea a înţeles decizia mea. Un antrenor trebuie să ia decizii şi asta a fost decizia mea, a explicat Petrescu.

Citește și: Gică Popescu a demisionat

Jucătorul care face diferența



Fostul jucător al Stelei a remarcat de la FCSB prestaţia fundaşului Bogdan Planic şi a jucătorilor din atac: În play-off, am văzut toate meciurile lui FCSB şi s-a văzut că au pierdut primul meci cu Viitorul când nu a jucat Planic. Iar când a jucat s-a văzut diferenţa, echipa a fost mai sigură pe ea şi au câştigat trei meciuri la rând. Cred că nu numai el, dar şi jucătorii de atac. Coman, care a intrat foarte bine în ultimele meciuri şi a jucat foarte bine, Tănase, Dennis Man, Gnohere, plus surpriza plăcută pentru ei a fost Hora, care a fost şi pentru mine o surpriză, pentru că joacă foarte bine în poziţia de vârf. Nu am ştiut că poate juca, ştiam că este extremă dreaptă sau stângă, dar s-a adaptata foarte bine la FCSB pe poziţia de vârf.

CFR Cluj şi FCSB se înfruntă duminică, ora 21,00, pe arena Dr. Constantin Rădulescu, într-un meci contând pentru etapa a 5-a din play-off.

Citește și:  FCSB - CFR Cluj: Helmuth Duckadam, declarație surprinzătoare privind viitoarea campioană

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel