CFR CLUJ - CRAIOVA LIVE. S-a decis campioana României

CFR CLUJ CRAIOVA LIVE
CFR CLUJ CRAIOVA LIVE

CFR Cluj a câştigat din punct de vedere matematic al cincilea său titlu de campioană a României la fotbal, duminică seara, după ce a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (1-0), pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'', în etapa a 9-a a fazei play-off a Ligii I, penultima a sezonului.l doilea titlu consecutiv. 

Argentinianul Juan Culio a marcat unicul gol al partidei (12 - penalty) şi care a decis soarta titlului cu numărul 101 din campionatul României.

CFR a mai cucerit titlul în sezoanele 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012 şi 2017-2018.

CFR a fost cea mai constantă echipă din campionat, a dat dovadă de maturitate, de pragmatism, a sacrificat de multe ori spectacolul pentru rezultat şi a reuşit să devină din nou campioană după ce a condus din etapa a 12-a.

 

Livescore: CFR CLUJ - CRAIOVA: 1-0

MIN 13. Gol! Emmanuel Culio (CFR Cluj) câștigă duelul nervilor și trimite imparabil din penalty-ul obţinut de Păun pe lângă Mirko Pigliacelli în colțul stâng.

MIN 25. Ocazie mare pentru CFR Cluj. Mihai Bordeianu trage din afara careului, însă Pigliacelli este atent și reușește să respingă în corner. 

MIN 35. Ocazie Craiova. Fedele a executat o lovitură liberă de la 35 de metri, mingea a fost deviată până la Andrei Cristea care a tras din prima, însă Arlauskis a avut o intervenție de zile mari. 

Clujenii au, în acest moment, un avantaj de două puncte faţă de FCSB, dar şi un meci mai puţin disputat. 

Pentru a-şi asigura titlul de campioană înainte de meciul direct cu echipa patronată de Gigi Becali, jucătorii lui Dan Petrescu trebuie să nu piardă contra Craiovei, în meciul care se va disputa pe stadionul dr. Constantin Rădulescu în această seară, de la ora 21.00. 

În situația în care CFR și FCSB termină la egalitate de puncte, primul criteriu de departajare este cel al rotunjirii punctajului, înainte de intrarea în play-off. La acest capitol, echipa lui Dan Petrescu este în avantaj, pentru că nu a beneficiat de rotunjire, în timp ce roș-albaștrii au avut acest avantaj.

Dacă nu va pierde împotriva Craiovei, CFR va câștiga al cincilea titlu din istoria clubului și va deveni a doua echipă, în ultimii 35 de ani, care își apără titlul de campioană, în afară de Steaua. 

Rămâneți pe DCNews.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel