CFR Călători, revenire-surpriză. Cine este NOUL director general

Gară
Gară

Revenire surpriză la CFR Călători, după ce lui Leon Bărbulescu nu i-a mai fost prelungit interimatul. 

Valentin Dorobanțu revine ca director general al CFR Călători, potrivit clubferoviar.ro. Această decizie vine după ce fostul director general interimar a răspuns jurnaliștilor că-l deranjează din somn și a diminuat importanța a două deraieri ce avuseseră loc. El a primit atunci o replică imediată de la ministrul Răzvan Cuc. 

În urmă cu un an, Valentin Dorobanțu a fost numit în funcția de director general adjunct al CFR SA, responsabil cu investițiile.

Valentin Dorobanțu este absolvent al Universității Politehnice București – Facultatea de Transporturi, master în Logistică Transporturi. El a absolvit și Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț. De-a lungul carierei, desfășurată în întregime în sistemul feroviar, Dorobanțu a ocupat mai multe posturi de conducere în cadrul CFR SA, Autoritatea Feroviară Română (AFER) și CFR Călători.

Valentin Dorobanțu, activitate anterioară la CFR Călători

La data de 21 martie 2013, el a fost numit director general al CFR Călători, după selecția de CV-uri pentru managementul privat al societății. Valentin Dorobanțu a ocupat acedastă funcție până în luna iunie a anului 2014, când și-a dat demisia din motive personale. Important de menționat faptul că, la plecarea sa de la conducerea CFR Călători, societatea avea un parc activ de aproximativ 1.800 de vagoane. În momentul de față, parcul activ mai numără doar 797 de vagoane. 

După ce a părăsit CFR Călători, Valentin Dorobanțu a trecut în sectorul privat, tot în domeniul feroviar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel