Cezar Ouatu și Andreea Vilău s-au logodit. Declarații despre sarcină

Cezar Ouatu
Cezar Ouatu

Cezar Ouatu a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, celebrul make-up artist Andreea Vilău. Cei doi își doresc foarte mult și un copil.

"Da, i-am dat inelul de logodnă. A avut vreo trei variante de cerere.. Am cerut-o de trei ori. Odată extrem de nebunesc. Cred că formăm un cuplu frumos în lumea asta.. Din punctul meu de vedere e sigur. Cred pentru ceilalţi că există şi mici invidii. Eu sunt foarte fericit. Am fost un bărbat asumat, care şi-a asumat şi am mers mai departe cu ceea ce am crezut eu, fiind un vărsător. (...) Am făcut o scenetă, am făcut cu procuratură, mascaţi, unul dintre mascaţi eram chiar eu. Nu a mers acolo şi am tot încercat.. Asta înseamnă să o iubeşti pe bune şi să mergi în faţă. Despre asta este vorba. Viaţa bate filmul. Urmează, dar cu siguranţă nu aş vrea să dezvălui foarte mult din ce ne-am propus, dar cu siguranţă nu va fi o nuntă... vreau o chestie foarte intimă , departe. Undeva la căldură", a spus Cezar Ouatu.

Cât despre sarcină, cei doi au declarat că își doresc foarte mult un copil, însă momentan Andreea nu este însărcinată.

Nu e însărcinată, dar ne dorim foarte mult, ci pentru că chiar simţim şi această tergiversată despărţire ne-a unit şi în acest sens şi atunci, Doamne ajută, a adăugat Ouatu.

Vezi și: Cezar Ouatu a recunoscut: Sunt pregătit mai mult ca niciodată. Îmi asum!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel