Cezar Guna: Am reușit să-mi pavez calea, nu am căutat scuze / video

Nino
Nino

Cezar Guna, artist Global Records, lansează clipul piesei „Nino Nino”, o melodie care vorbește despre alegeri și bani, cu un vizual cinematic care amintește de filmele polițiste.

„Îmi este foarte dragă această piesă, care are un mesaj ascuns. Tu ești singurul care poate să facă o schimbare, care poate să apese butonul atunci când este cazul sau atunci când simte”, a spus Cezar.

În cadrul filmărilor au avut loc și abateri de la scenariu: „Mi-a plăcut mult că am putut improviza, să fac ceea ce simt. De exemplu, există o scenă în care scap valiza – asta nu era în plan, am făcut-o spontan și a ieșit super bine!”

Cezar Guna speră ca fanii să rămână cu un mesaj pozitiv după ce ascultă piesa: „Aș vrea ca oamenii să rămână cu ideea că orice se poate întâmpla, atât timp cât muncești, ești dedicat, ai încredere în tine.”

 Cum și-a descoperit talentul

Cezar Guna și-a descoperit talentul încă de pe băncile școlii, când a făcut parte din cor. Fiecare moment în care a simțit că nu primește ceea ce ar fi meritat a fost un imbold puternic de a-și urma calea și pasiunea. Ajuns la maturitate și prins într-un job care nu-l reprezenta și nici nu-l împlinea, Cezar a decis să plece în SUA prin programul Work & Travel. Cu toate că era apreciat în parcul de distracții din Ohio unde obținuse un loc de muncă, Cezar a știut că poate să facă mai mult, așa că a plecat în Los Angeles, unde a început să cânte pe stradă. A primit numeroase laude și aprecieri de la o mulțime de necunoscuți, ba chiar a avut șansa să interpreteze patru piese proprii la Wish Radio, în SUA. Pentru că nu avea viză și nu a vrut să riște să rămână ilegal în SUA, Cezar s-a întors în România fără să mai aibă nimic în afară de dorința de a cânta și speranța că va reuși prin muzică. Și-a continuat reprezentațiile artistice și în București, unde poate fi ascultat și văzut în Centrul Vechi.

„Uitându-mă în spate, văd că în 8 luni am ajuns la Global Records, care e cea mai tare casă de discuri din România, lucrez cu cei mai tari din toată România, urmează să lansez piese tari, și uite-mă unde sunt. Ușor, ușor, mă pun pe picioare și e fain sentimentul că am reușit să fiu mai bine decât anul trecut. Cred că mi se întâmplă asta pentru că eu m-am dedicat 100% muzicii. Neavând bani, studio, echipament sau un loc unde să cânt, am reușit să-mi pavez calea, nu am căutat scuze”, a declarat Cezar Guna.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel