CExN PSD. Rădulescu: Să suporte rigorile

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că semnatarii scrisorii anti-Dragnea trebuie să explice acest demers, despre care a susţinut că a produs un deficit de imagine partidului, şi să suporte rigorile Comitetului Executiv.

"Sunt din grupul celor care îl susţine pe preşedinte, aşa cum cred că o să-l susţină peste 70-80% din persoanele prezente, iar ceilalţi trebuie să justifice deficitul de imagine pe care ni l-au produs prin aceste scrisori, prin aceste discuţii, lucru pe care puteau să le facă foarte simplu în Comitetul Executiv fără să fie nevoie de scrisori sau de tot felul de chestiuni de genul acesta.

Trebuie să ne spună mai multe lucruri, trebuie să ne spună, în primul rând, ce au vrut să zică în momentul în care au spus că noi suntem în război cu DNA, cu societatea civilă, să ne spună dacă DNA face parte din societatea civilă, SRI şi alte entităţi pe care le-au prezentat acolo, preşedintele României. Mentorul care a scris această scrisoare trebuie să explice acest lucru", a spus Rădulescu, înainte de şedinţa CExN.

El a afirmat că Adrian Ţuţuianu a permis instalarea unui sistem de supraveghere SRI, însă a refuzat să precizeze unde.

"Există o persoană, eu nu vreau să nominalizez pe niciunul dintre ei, pentru că nici nu-mi face plăcere să-i nominalizez, nici nu-mi face plăcere ceea ce au făcut şi, pentru asta, cu unii am fost prieten, de astăzi încolo nu o să mai fiu prieten cu ei, pentru că nu am înţeles demersul lor. Este total împotriva partidului şi a cursului firesc pe care ni l-a dat electoratul, au probabil o misiune a lor, dar trebuie să o explice astăzi şi sigur că trebuie să suporte şi rigorile pe care Comitetul Executiv le va hotărî. (...) Domnul Ţuţuianu. Întrebaţi-l pe dânsul unde. Trebuie să povestească dânsul mai multe, trebuie să ne spună şi nouă de ce protocoalele au fost legale", a susţinut deputatul PSD.

El a adăugat că, dacă ar avea posiblitatea, ar cere excluderea celor care au semnat scrisoarea. "Exact ei, care şi-au pus oameni foarte mulţi, ei se plâng că preşedintele a pus oameni fără ei. Asta este o minciună ordinară. Nu poţi să spui acest lucru pentru că eşti ipocrit şi mincinos", a mai spus Rădulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel