CExN PSD pentru alegerile prezidențiale. Decizii privind candidatul PSD

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Liderii PSD intră într-o nouă ședință de foc! 

CEx al PSD se va reuni, miercuri, la Vila Lac 1, de la ora 18.00, în prima ședință după Congresul la care a fost aleasă președinte al partidului pe Viorica Dăncilă.

Mediafax scrie, citând surse din partid, că una dintre temele de discuție ar fi procedura desemnării candidatului la prezidențiale.

Sursele citate au mai spus că este posibil să fie discuții și despre interimatul pentru funcția de vicepremier, în contextul în care Viorel Ștefan a fost numit membru al Curţii de Conturi a Uniunii Europene, iar mandatul acestuia începe de luni.

PSD a comandat două sondaje de opinie în vederea desemnării prezidențiabilului. Despre subiect, Viorica Dăncilă a afirmat că ea nu a fost introdusă, în sondaje, la categoria candidați la prezindențiale, pentru că nu a luat în calcul înscrierea în competiția pentru un mandat la Cotroceni. 

Dăncilă, despre candidatura sa

Totodată, președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică seară la Antena 3, întrebată despre o posibilă candidatură pentru un mandat la Cotroceni că mereu președintele partidului a fost și candidatul la prezidențiale, însă acesta trebuie să fie o „locomotivă" pentru formațiune.

Ea a mai spus că „locomotiva" PSD nu există, iar „pentru mine mai important decât persoana este partidul și rezultatul pe care îl vom obține".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel