CExN PSD. Oprișan: Miza nu e Dragnea. Cel mai grav atac

Marian Oprisan
Marian Oprisan

Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, face declarații explozive înainte de CExN. 

”Cred că nu s-a așteptat nimeni la mine să administrez o lovitură partidului. 

Miza, am mai spus-o și o repet, miza nu e rămânerea sau plecarea lui Liviu Dragnea, o reprezintă România, programul de guvernare, stabilitatea țării și faptul că trebuie să ne ridicăm din genunchi ca resursele să fie ale românilor, nu ale străinilor. Nu mor de dragul lui Liviu Dragnea și, când am avut ceva de spus, am spus-o cu tărie în interiorul PSD. Când am avut ceva de zis, am spus și toate neregularitățile au fost rezolvate. Nu poți să vii peste noapte, când n-ai vorbit niciodată în CExN, când nu m-ai susținut când am zis că sunt nereguli, să scrii o scrisoare să te adresezi oamenilor cu privire la problemele din CEx, multe dintre ele neavând legătură cu realitatea.” a spus Oprișan înainte de CExN. 

El a adăugat că ”eu cred în înțelepciunea colegilor mei și că PSD poate să depășeașcă orice fel de criză, chiar și una generată de dușmanii partidului”. 

”E cel mai grav atac la adresa PSD din istoria partidului nostru” a mai spus liderul de Vrancea. El a adăugat că nu va accepta ”niciun fel de funcție, dacă merit atunci o să cer colegilor mei încrederea și votul pentru funcție”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel