CExN PSD. Mircea Diaconu, mesaj cheie: De ce spun asta?

Mircea Diaconu
Mircea Diaconu

Europarlamentarul Mircea Diaconu a vorbit, joi seară, la Antena 3, despre CExN PSD de vineri.

„Puci înseamnă un act de tip militar. Nu cred că e vorba despre un puci în sensul strict al noțiunii. E un termen figurativ. Nu puci, puci e militar. Dar nu asta e problema. Nu știm ce se va întâmpla concret mâine în CEx. Ceva va fi. După părerea mea, mâine, cred că toți vor trebui să își dea măsura maturității, măsura structurii specifice omului politic", a declarat Mircea Diaconu, joi seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei", moderată de Mihai Gâdea.

„În lumea întreagă se practică negocieri politice, soluții posibile pentru viitor. Îmi doresc ca acolo dânșii să se comporte ca niște oameni maturi. (...) Sper din tot sufletul să se întâmple așa. De ce spun asta? Nu pentru că sunt iubitor de un partid sau altul. Sunt independent și încerc să fiu așa la nesfârșit și neutru. Dar nu avem nevoie de scandaluri, de zgomote, ci de stabilitate", a mai spus Mircea Diaconu.

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD vineri, 21 septembrie, de la ora 12.30. Ședința va avea loc în contextul în care miercuri a fost publicată scrisoarea liderilor care îi cer demisia lui Liviu Dragnea.

Vezi și: CExN PSD: Dragnea, scor decisiv: Cum se împart forțele. Adevăratul RISC


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel