CExN PSD. Horia Teodorescu: Act de voinţă personală

Mircea Drăghici și Liviu Dragnea
Mircea Drăghici și Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, a declarat, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că se încearcă "repolarizarea tuturor membrilor de conducere în CExN astfel încât toate rufele să fie spălate în familie" şi a afirmat că este împotriva excluderilor din partid.

"Am venit din partea organizaţiei cu un mandat de continuitate, cu un mandat privind realizarea obiectivelor din programul de guvernare. (...) Continuitate înseamnă tot partidul, nu discutăm de o parte care are o opinie şi o parte care are o altă opinie", a spus Teodorescu.

El a adăugat că abordarea privind solicitarea de demisie adresată lui Liviu Dragnea poate fi schimbată.

"În ceea ce a fost în spaţiul public, se pare că s-a pus problema demisiei lui Liviu Dragnea, dar, din câte ştiu eu, abordarea poate fi schimbată. (...) Se încearcă, din câte ştiu eu, o repolarizare a tuturor membrilor de conducere în CEx, astfel încât toate rufele să fie spălate în familie", a mai spus Teodorescu.

El a subliniat că nu va vota pentru excluderi din partid. "Eu sunt unul care nu voi vota pentru excluderea absolut nimănui din partid", a adăugat liderul PSD Tulcea. Legat de solicitarea de demisie din funcţie a lui Liviu Dragnea, Teododorescu a spus: "Nu poţi să ceri plecarea preşedintelui partidului, ar fi un act de voinţă personală pentru că statutul PSD arată că preşedintele partidului este ales, cu o validare a Congresului".

Întrebat cum va vota în CExN, el a spus că, în funcţie de ceea ce se întâmplă în şedinţă şi de argumentele aduse, se "va exprima în consecinţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel