EXCLUSIV  CExN PSD Dragnea - Tudose. Ultimele mişcări înainte de şedinţă

Comitetul Executiv Național (CExN) al PSD se reunește pentru a lua o decizie în privința tensiunilor politice din ultima săptămână dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea. 

Premierul Mihai Tudose a spus că nu se află ”într-un moment fericit” al relației sale cu Liviu Dragnea, reiterând faptul că va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai Cabinetului său.

Premierul României se ţine tare pe poziţie, fiind dispus să demisioneze dacă nu i se vor îndeplini cerinţele. 

Nici ALDE nu cedează, în acest sens Călin Popescu-Tăriceanu afirmând că partidul său a luat o decizie în urmă cu două săptămâni prin care sprijinul politic pentru ministrul Viorel Ilie este menţinut. Tăriceanu a subliniat că ALDE îşi menţine această poziţie. Pe de altă parte, liderii PSD ar fi dispuşi să le schimbe pe Rovana Plumb şi Sevil Shhaideh. 

[citeste si]      

Lovitura fulgerătoare ar fi ca Mihai Tudose să-și dea demisia pentru ca apoi președintele Klaus Iohannis să-l pună premier tot pe acesta. 

În aceste condiții, premierul Mihai Tudose își va pune integral miniștrii pe care-i dorește și ALDE și PSD se vor afla în situația în care să-l susțină. Pentru că Mihai Tudose e foarte susținut de partid, el nu va fi singur în Palatul Victoria precum Sorin Grindeanu, parlamentarii vor vota Guvernul Tudose II. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel