CExN PSD. Tudose prima declarație, după ședință

Mihai Tudose a anunțat OFICIAL că demisionează, la ieșirea de la CEX PSD. El a spus că nu a vrut să rupă partidul. 

Premierul Mihai Tudose a anunțat oficial că și-a dat demisia. El a spus că va semna documentul prin care își dă demisia în această seară, sau mâine dimineață. El a specificat că nu va asigura interimatul și că se duce la Palatul Victoria pentru a-și lua lucrurile. 

"Domnul vicepreședinte Paul Stănescu va prelua programul meu de mâine încolo.  Partidul a hotărât că este nevoie de un alt Guvern, cu un alt tip de abordare. Tot timpul este loc de mai bine. Eu nu am dorit să rup partidul. Domle' poate am și eu vina mea. Așa a hotărât partidul. Îmi asum tot. Eu îmi reproșez că nu am făcut mai mulți kilometri de autostradă, că nu am făcut mai multe spitale. Nu regret nimic. Acum atmosfera este cea mai bună. Până acum a fost tensionată, că asta e... Merg la Palatul Victoria să-mi iau lucrurile de acolo, atâta tot. Nu voi asigura interimatul. Voi vorbi cu președintele Iohannis, acum sau mâine dimineață, " a declarat Mihai Tudose. 

-se actualizează- 

[citeste si]

Stirea inițială

După încheierea ședinței Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, liderii partidului vor susține o conferință de presă, unde vor comunica principalele decizii luate în cadrul partidului.

Declarațiile vor fi în format LIVETEXT pe DCNews, de îndată ce conferința de presă va începe. 

Se anunță o ședință cu scântei în cadrul Partidului Social Democrat. 

”Eu vreau să vă spun doar atât. În toată perioada asta n-am ieșit în nicio apariție publică, doar am citit scrisori, am urmărit apariții publice și atât. O să vorbesc la CEx”, a spus Liviu Dragnea.

La sosirea la sediul din Kiseleff, Mihai Tudose nu a vorbit despre situația din PSD, ci a vrut să lămurească declarația pe care a dat-o despre maghiari. 

Vă vom ține la curent cu informații actualizate în timp real. Rămâneți pe dcnews.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel