CExN PSD. Congresul PSD, în 24 august

Viorica Dăncilă (PSD)
Viorica Dăncilă (PSD)

CExN al PSD a decis astăzi când va avea loc Congresul PSD. 

Surse din PSD au spus, pentru Mediafax, că Congresul PSD va fi în 24 august. Ședința CEx al PSD a început după ora 18.00 și este în desfășurare. La ultima reuniune a Comitetului Executiv, PSD a votat ca Viorica Dăncilă să fie prezidențiabilul partidului.

Viorica Dăncilă le-a transmis, sâmbătă, o scrisoare liderilor de filiale în care le-a propus să amâne Congresul din 3 august, în contextul crimelor din Caracal.

”Dragi colegi, În aceste zile, un suflet tânăr care putea fi salvat a plecat dintre noi. Suntem cu toții plini de durere și revoltă, de tristețe și frustrare pentru că așa ceva s-a putut întâmpla. Am luat câteva decizii necesare, în calitate de Prim-ministru, dar mai trebuie. Toți vinovații trebuie să plătească. Până la ultimul. Vă rog ca în aceste zile să lăsați politica deoparte. Vă rog, deci, să nu arătați cu degetul spre un partid sau altul, nu este momentul unor astfel de dispute. În aceste zile, politica nu-și are locul”, a transmis Viorica Dăncilă. 

Prin urmare, președintele PSD le-a propus social-democraților amânarea Congresulului din 3 august, precizând că își dorește ca în această perioadă să fie găsite soluții pentru ca astfel de cazuri, precum cel din Caracal să nu se mai repete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel