CExN PSD componență Guvern. Codrin Ștefănescu, întrebare pentru TOȚI miniștrii

Secretarul general-adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a vorbit la Antena 3 despre viitorii membri din Guvern.

El a spus că fiecare ministru trebuie să răspundă la o întrebare cheie: are sau nu vreo legătură cu Serviciile.

"Luni, la CExN, când vom discuta despre componența Guvernului, fiecare ministru, pe lângă chestiunile tehnice, va fi întrebat încă o dată: 'dragă colegule sau colega, faci parte din structuri? Ai fost cumva vreodată abordat/ă? Ești colaborator? Ești acoperit?'. Toate răspunsurile trebuie să fie ferme în fața CExN. Altfel nu primesc avizul nostru", a zis Codrin Ștefănescu la Antena 3, în emisiunea Oanei Zamfir.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că preşedintele Klaus Iohannis a ales stabilitatea prin desemnarea Vioricăi Dăncilă în funcţia de prim-ministru.

[citeste si]

"Preşedintele a acceptat, aşa cum aţi văzut, propunerea noastră şi a desemnat-o pe doamna Viorica Dăncilă pentru funcţia de prim-ministru al Guvernului României. Preşedintele a ales stabilitatea în ciuda presiunilor partidelor din Opoziţie şi a altora de a refuza propunerea PSD şi îi mulţumim pentru asta şi apreciem în mod deosebit. Intrarea într-o criză politică ar fi fost un lucru grav pentru România, preşedintele a vrut să evite asta. PSD va guverna, împreună cu ALDE, în baza mandatului obţinut prin votul românilor, pentru a îndeplini programul de guvernare şi pentru a împlini aşteptările românilor", a afirmat Dragnea într-o declaraţie de presă susţinută alături de premierul desemnat Viorica Dăncilă la Parlament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel