CExN. Pieleanu, informații din PSD: Prostie și trădare

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a spus, astăzi, la Antena 3, ultimele date din PSD cu privire la noul Guvern. 

”Ședința CEx-ului se va desfășura având ca temă centrală identificarea unor profile de secretari de stat. Se încearcă o scădere și o regândire a conceptului și o realocare mai corectă pe zone și provincii geografice, pe criterii meritocratice.” a afirmat Marius Pieleanu, la Antena 3. 

El a adăugat: ”A doua chestiune presupune o mai riguroasă analiză a propunerilor Organizaților Județene pe portofolii, pe prim-ministru”. 

”Prostie sau trădare”

”Încă e fluidă situația cu Ministerul Transporturilor, cu ministerele folosite din prostie și trădare cum ar fi dl Dobre de la Constanța, dl Dunca de la Brașov, domnul Petrea.” a mai spus sociologul. 

Tehnocrat de stânga la PSD? 

”La Ministerul Educației, după o analiză serioasă vom avea un profil de ministru care se pare că nu are legătură cu PSD. Ultima opțiune e un om din afara partidului, cu un CV foarte adecvat, cu idei de stânga, nu de dreapta. E în continuă fluiditate, dar există o oarecare certitudine. Ecaterina Andronescu și Liviu Pop sunt în continuare opțiune. Ideea care prevalează acum e că e de preferat un om din afară, care să aducă un suflu nou.” a spus Marius Pieleanu, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel