EXCLUSIV  CExN LISTĂ semnături Mihai TUDOSE. Înlocuitor premier

Înainte de CExN PSD, circulă o listă pentru retragerea sprjinului politic pentru Mihai Tudose. Până la acest moment, există foarte multe semnături, informează surse DC News.

UPDATE 19:20. Viorica Dăncilă și Mitică Buzatu au cerut demisia premierului Mihai Tudose

UPDATE 17:30. Potrivit surselor noastre, în acest moment sunt 48 de semnături în favoarea retragerii sprijinului politic pentru Mihai Tudose și 15-17 persoane care nu sunt de acord cu această măsură.

În cadrul ședinței, se va vota și persoana care să-l înlocuiască pe Mihai Tudose, mai spun sursele DC News.

[citeste si]

Vă reamintim că Ministrul Apărării, Mihai Fifor, este vehiculat, de tabăra Dragnea, ca variantă de premier, în locul lui Mihai Tudose, dacă se va ajunge la demisia șefului Executivului sau retragerea sprijinului politic pentru acesta.

Social-democraţii se reunesc luni în şedinţa Comitetului Executiv Naţional, după ce mai mulţi lideri au solicitat în întâlnire pentru rezolvarea disputelor din partid.

Firea, cu Tudose și Dragnea

Duminică, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD, a susţinut că liderul partidului, Liviu Dragnea, şi prim-ministrul Mihai Tudose "au greşit amândoi" şi că tot amândoi trebuie să îndrepte lucrurile. În opinia sa, a reprezentat o greşeală "lipsa consultării" în partid în ceea ce priveşte nominalizarea premierilor Sorin Grindeanu şi Mihai Tudose.

"O analiză democratică reală, în forurile de conducere ale partidului, ne-ar fi ferit de cele două crize politice. De cealaltă parte, premierul a ştiut când a fost numit, care era structura Guvernului. Dacă nu-i plăcea 'Trabantul', cum îl numeşte acum, nu trebuia să se suie în el. Eu cred că a fost o 'Dacie', de-a noastră, care în 2017 a luat primul loc în Europa în competiţia creşterii economice. Şi nu ar trebui să ne batem joc de acest rezultat, pentru că românii aşteaptă foarte mult de la noi", a scris edilul pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel