CExN a demis în bloc conducerea PSD Arad. Căprar, CONSTERNAT, atac în INSTANȚĂ: Probabil acest lucru a deranjat

Daniel Căprar, președintele PSD Arad, a încercat să explice situația din organizația sa, după alegerile din județ, invalidate de CEx.

Scandalul de la PSD Arad este departe de a se fi finalizat după alegerile de vineri, contestate de Mihai Fifor și susținătorii săi, și câștigate de Dorel Căprar, iar astăzi CExN PSD a hotărât să demită în bloc conducerea organizației Arad.

”Sunt decizii pe care eu nu le înțeleg nici la această oră. S-a invocat faptul că această conferință extraordinară de la Arad nu a fost organizată conform statutului. Am avut o intervenție destul de lungă în care am explicat toate etapele parcurse până în momentul Conferinței. Am facut-o conform recomandărilor conducerii centrale. Am făcut în așa fel încât să fie totul transparent. Am filmat tot, absolut tot, și totuși mi s-a reproșat că am încălcat statutul”, a spus Dorel Căprar, luni seara.

Explicații privind cheltuirea banilor partidului

”Am întrebat în CEx ce articol am încălcat, nu mi s-a spus și s-a supus la vot. S-a decis invalidarea alegerilor și numirea domnului Nistor de la Hunedoara care să pregătească alegerile următoare. Sunt consternat de ceea ce se întâmplă. Mă gândesc oare de ce se întâmplă acest lucru? În urmă cu câteva zile am depus o adresă la secretariatul partidului în care să mi se dea explicații despre cheltuirea banilor partidului în perioada alegerilor prezidențiale, despre faptul că avocatul partidului l-a asistat pe domnul Fifor la DNA Timișoara, deși pe mine nimeni nu m-a asistat. Probabil acest lucru a deranjat”, a mai spus Căprar.

Decizia CEx, atacată în instanță

”Și mai e un aspect care eu cred că a deranjat. Faptul că în această conferință extraordinară organizată statutar am supus la vot o rezoluție prin care și noi, transilvănenii, dorim să avem un președinte din zona noastră. Grindeanu, Dâncu sau Radu Moldovan de la Bistrița. Am arătat cum domnul Fifor și cei din echipa lui au încercat să organizeze o altă conferință în județ, pe foi neștampilate, fără să vorbeacă cu noi. Au încercat să încalce statul. Ei, nu noi. Faptul că liderii partidului l-au crezut pe Fifor mie îmi dă de înțeles și vis-a-vis de deranjul dânșilor pe acea adresă în care am cerut lămuri legate de cheltuirea banilor. O să atacăm în instanță această decizie a CExN PSD și, cu siguranță, vom avea câștig de cauză. Oare oamenii aceia care au participat, colegii noștri pe care ne bazăm și cu care vrem să căștigăm alegerile locale și parlamentare au venit, așa, de nebuni la această Conferință?”, a mai spus Căprar la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel