CEx PSD. Mihai Tudose, primele cuvinte înainte de ședință

Prim- ministrul Mihai Tudose a făcut primele declarații înainte de CEx-ul PSD.

Înainte de a răspunde întrebărilor jurnaliștilor, premierul a subliniat faptul că vrea să nuanțeze declarația de săptămâna trecută referitoare la autonomia Ținutului Secuiesc, din cauza faptul ”că s-a înțeles greșit”.

"Îmi menţin foarte, foarte, foarte clar poziţia ca român, că nu este negociabilă sub nicio formă, nici măcar amiabilă, integritatea teritorială a României. Nu se poate vorbi despre autonomia unei bucăţi din România. Când m-am referit la fluturatul pe steag, m-am referit la autorităţile statului, care trebuie să aplice legea, mandatele lor fluturând pe steag, dacă nu aplică legea. Despre asta a fost vorba, nu de spânzurat politicieni", a spus Tudose. 

Întrebat dacă este dispus să demisioneze, prim-ministrul a răspuns: ”Dacă mă lăsați să intru la ședință, am să vă spun după, că altfel se desfășoară fără mine.”

"În fiecare zi ne ducem acasă, nu ? Eu am spus-o colegilor foarte clar, prima zi la Palatul Victoria este prima din ultimele", a declarat Mihai Tudose, luni, înainte de şedinţa CExN al PSD, întrebat de presă dacă este pregătit "să plece acasă" dacă i se va retrage sprijinul politic. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel