Cex PSD. Liviu Dragnea, prima DECLARAȚIE. Livetext

Liviu Dragnea susține primele declarații de presă, la finalul ședinței CEX PSD. El a declarat că unii dintre miniștri vor fi schimbați pentru că au "plimbat minciuna". El a spus că există un șef de instituție "foarte veninos, care face mult rău".  

Principalele declarații ale lui Liviu Dragnea: 

-A fost o discuție serioasă, cu foarte multe lucruri spuse. S-a discutat foarte deschis. În final s-a supus la vot propunerea ca primul ministru să demisioneze. A fost o propunere adoptată cu 60 de voturi pentru. 

-La începutul ședinței Mihai Tudose a spus că dacă CEx îi cere demisia o va face.

-Mâine la ora 11:00, vom discuta pentru a face propunerea de prim-ministru. După această discuție aș vrea să avem cât mai puține motive pentru a ajunge în această situație.

-Au fost multe reproșuri pentru Mihai Tudose, dar concluzia a fost că nu se mai poate continua așa pentru că există o stare conflictuală între partid și Guvern. Există o nemulțumire a membrilor de partid că anul nu a început cu un bilanț și cu măsurile care trebuie luate în 2018 pentru români. În schimb românii au văzut apariții televizate care nu trebuiau să fie. Aceste lucruri trebuiau discutate în cadrul partidului. S-a creat o stare de tensiune. După părerea mea au contribuit și unii colegi ai mei pe care i-am lăsat să producă opinii, scrisori. A fost o avalanșă de opinii. S-a ajuns la situația în care 60 de colegi care au spus că nu mai putem avea garanția că peste trei luni de zile nu vom ajunge din nou în această situație. 

-Se pare că am o mână foarte proastă, nu doar în ceea ce privește premierii, ci și în alte cazuri. Pentru asta le-am zis colegilor din PSD că nu voi face nici un fel de propunere. Eu îmi voi asuma votul după ce această propunere de premier va ieși din CEX. Vor fi mai multe variante de premier, dar fiecare trebuie analizată foarte bine. Totul trebuie discutat. Poate eu cunosc parțial un om, dar altcineva îl cunoaște mult mai bine

-Trebuie să fiu realist și corect și trebuie să spun că președintele Iohannis nu este prea fericit de situația în care am ajuns. Dar eu cred că președintele va ține cont de Constituție și va accepta propunerea noastră

-Atât Carmen Dan cât și Mihai Tudose au vorbit în fața colegilor

- Nu am discutat despre schimbarea șefului Poliției în CEx. Nu aș fi fost de acord eu să fie discutat așa ceva 

- S-a discutat foarte mult despre cum vor fi afectați românii după această decizie. Concluzia a fost că dacă s-ar fi continuat s-ar fi pus sub semnul întrebării funcționarea Guvernului. 

-Le-am reproșat unor miniștri că au plimbat minciuna și i-am avertizat că așa ceva nu voi tolera

-Sunt absolut sigur că voi avea cu Mihai Tudose exact relația pe care o aveam înainte de a deveni premier

-Există un personaj veninos dintr-o instituție românească, care face foarte mult rău

-Cu ministrul Gabriel Oprea am o nelămurire. El m-a sunat să-mi spună când mă îndreptam spre sediul PSD ca nu cumva să cred că postarea lui de pe facebook e făcută împotriva mea. 

[citeste si]

-Pentru propunerea de premier nu va fi nici un fel de listă scurtă. Se va discuta deschis

-se actualizează-

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel