Cerbul de Aur 2019. Cine sunt artiștii care urcă pe scena de la Brașov

Cerbul de Aur. FOTO: Primăria Brașov
Cerbul de Aur. FOTO: Primăria Brașov

Juriul de specialitate al Televiziunii Române a încheiat selecția concurenților. 12 artişti din zece țări vor concura pe scena Festivalului Cerbul de Aur.

Cerbul de Aur, cel mai mare festival internaţional de interpretare organizat în România, şi-a aflat concurenţii ediţiei 2019! 12 artişti din zece ţări intră în competiţia pentru premiile puse în joc, în valoare totală de 55 de mii de euro.

Juriul selecției - Crina Mardare, Cătălin Cățoiu, realizatorii de emisiuni radio Felix Crainicu (Radio România), Oliver Simionescu – DJ Olix (Kiss FM), Andreea Remeţan (Virgin Radio), Liana Stanciu, jurnalist TVR şi Gabriel Scîrlet, regizor muzical TVR – a ales cei 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare.

Tinerii artişti vor urca pe scena din Braşov, joi şi vineri, 22-23 august, urmând ca sâmbătă, 24 august, în seara de gală, să aflăm unde va merge Marele Trofeu al celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur de la Brașov:

Vezi și: EDU.RO Repartizare licee. Rezultate ADMITERE LICEU 2019, judetul BRASOV, afisate. Vezi AICI

1 TAMARA, GEORGIA
2 RALFS EILANDS, LETONIA
3 VERONICA LIBERATI, ITALIA
4 FLORIN RADUTA, ROMANIA
5 ANNA ODOBESCU, MOLDOVA
6 ALFIE ARCURI, AUSTRALIA
7 RENATE, ROMANIA
8 CYNTHIA VERAZIE, CIPRU
9 ELIZA G, ITALIA
10 SYUZANNA MELQONYAN, ARMENIA
11 MONIKA MARIJA, LITUANIA
12 SARA DE BLUE, AUSTRIA

Pentru concurenţi, urmează prima provocare: alegerea piesei din repertoriul românesc pe care o vor interpreta pe scena de la Braşov, din lista pusă la dispoziţie de organizatori.

Hituri românești, în concursul internațional de interpretare

Continuând o tradiție de peste jumătate de secol, concurenţii vor interpreta, alături de o piesă din repertoriul propriu, şi o melodie românească.

Anul acesta, cei 12 finaliști ai concursului vor alege dintr-o selecție de piese care au făcut istorie în muzica românească în ultima jumătate de veac, de la Angela Similea și Mirabela Dauer la Delia sau Smiley.

Tinerii artiști vor fi acompaniați de Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov, sub bagheta dirijorilor Ionel Tudor și Andrei Tudor.

Când va avea loc Cerbul de Aur 2019

A 19-a ediţie a Festivalului va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Braşov, și va aduce numeroși artiști pe scena din Piața Sfatului. Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finaliști ai concursului internațional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro. Pentru concurenții din acest an, echipa TVR a pregătit un format format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric organizat împreună cu Primăria Brașov, care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.Evenimentul va fi transmis în direct şi în exclusivitate de Televiziunea Română.

Vezi și: Turbulențe puternice la bordul unui avion. Zeci de răniți - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel