Urmărește emisiunea live


Cerbul de Aur 2019. Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, printre invitați

Emeli Sandé. Foto: Facebook
Emeli Sandé. Foto: Facebook
Emeli Sandé, una dintre cele mai bune voci din ultimii 10 ani din Marea Britanie, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.

Cu peste 340 de milioane de vizualizări în mediul online, 19 milioane de single-uri vândute, dintre care trei No.1 în Marea Britanie, patru Brit Awards, autoare sau co-autoare a unor piese pentru mari artişti precum Alicia Keys, Katy Perry sau Rihanna, Emeli Sandé este printre cele mai importante şi iubite staruri ale industriei muzicale.

My Kind Of Love, Next to Me, Read All About It, Beneath you’re Beautiful sunt câteva dintre hiturile care s-au auzit pe radiourile din întreaga lume şi cu care Emeli a cucerit definitiv inimile şi... urechile ascultătorilor.

Ascensiunea sa artistică a început în 2009, când a lansat, alături de rapper-ul Chipmunk, Diamond Rings, piesă ce a intrat direct în Top 10 UK Singles Chart.

În acest an, la scurt timp după recitalul de la Braşov, renumita artistă îşi va lansa cel de-al treilea album - Real Life, pe care este şi single-ul Extraordinary Being, inclus pe coloana sonoră a filmului X-Men: Dark Pheonix.

Când va avea loc Cerbul de Aur 2019

Festivalul Cerbul de Aur 2019, care se desfăşoară în perioada 22-25 august, va fi o ediţie completă, pentru toate gusturile, cu ritm dar şi romantică! Cu recitaluri care să devină momente de coleţie. În acest an, pe scena din Piaţa Sfatului vor urca Ronan Keating, Irina Rimes şi Ştefan Bănică jr.

Pe lângă recitalurile vedetelor invitate, 12 finalişti ai concursului internaţional de interpretare vor cânta pentru premii de peste 55 de mii de euro.

Pentru concurenţii din acest an, echipa TVR a pregătit un format cu două zile de concurs, o Gală de premiere şi evenimente adiacente.

Festivalul se va încheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară tradiţională românească şi prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel