CEO-ul Enel, membru în Platforma multipartită Comisiei Europene

Francesco Starace, CEO-ul Enel, numit membru al noii platforme europene multipartite din cadrul Comisiei Europene.

CEO-ul Enel, Francesco Starace, a participat miercuri, la Bruxelles, la prima întâlnire a membrilor platformei europene multipartită la nivel înalt pentru implementarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă (ODD) ale ONU, în urma includerii Grupului Enel în această platformă, în octombrie 2017. Potrivit unui comunicat al companiei remis, joi, Agerpres, Grupul Enel este singura companie italiană inclusă în noua platformă compusă din 30 de membri şi este unul dintre cei doi membri care reprezintă sectorul privat, confirmând încă o dată rolul de lider al Enel în tranziţia energetică şi a dezvoltării durabile în ţările în care operează.

'Sustenabilitatea modelului social şi economic al UE este o responsabilitate esenţială ce ne revine nouă, tuturor cetăţenilor europeni. O datorăm generaţiilor viitoare de cetăţeni europeni şi, de asemenea, restului lumii, pentru a arăta că există o cale durabilă de dezvoltare în societăţile din întreaga lume ', a declarat Francesco Starace, CEO al Enel.

Platforma, anunţată pe 22 noiembrie 2016, a fost creată pentru a susţine şi a oferi consultanţă Comisiei Europene în ceea ce priveşte atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă la nivel european şi pentru a crea un forum pentru schimbul de bune practici la nivel local, regional, naţional şi european, având scopul de a înregistra progresul implementării pe termen lung a ODD-urilor în Europa, precum şi raportarea către Comisia Europeană.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel