EXCLUSIV  Centrul de permanenţă medicală din Daicoviciu, un model. Boambeş: Se asigură tot

   Medicină
Medicină

Daniel Boambeş, primarul comunei Constantin Daicoviciu, a acordat un interviu DC News în care a vorbit, printre altele, şi despre Centrul de permanenţă medicală care s-a deschis în localitate.

Daniel Boambeş, edilul comunei Constantin Daicoviciu, a explicat, în cadrul unui interviu acordat DC News, care sunt cele mai importante proiecte realizate în comună, unul dintre ele fiind deschiderea unui Centru de permanenţă medicală care asigură îngrijire în regim de urgenţă pentru pacienţii din trei comune, precum şi pentru cei care tranzitează localitatea.

"De când am venit la primărie am încercat să colaborăm cu comunele învecinate, împreună cu care am înfiinţat o Asociaţie de Dezvoltare Intercomunitară. Am deschis un centru de permanenţă medicală care deserveşte cetăţenii tuturor satelor aparţinătoare acestor trei comunei, iar în perioada următoare vom deschide Serviciul Local de Evidenţă a Persoanelor care, de asemenea, sperăm că va deservi cetăţenii din cele trei comune.

Centrul de permanenţă medicală are un medic de familie care asigură permanenţa medicală zilnic, de la ora 15.00 până a doua zi la ora 8.00, iar în weekend asigură permanenţă 24 de ore din 24. Se asigură acolo toate îngrijirile medicale de urgenţă. […] În caz de urgenţă majoră sunt transportaţi la spitalul din Caransebeş", ne-a declarat primarul Daniel Boambeş.

Urmăreşte, aici, cele povestite de către primarul Daniel Boambeş:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel