Centenar România: Ponta ”Suntem dezbinați”

Victor Ponta crede că în 2018”românii sunt cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani”.

Dputatul Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat, vineri, că, în anul Centenarului Marii Uniri, românii sunt 'cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani'.

'De Ziua Naţională sper sincer să fim un pic, un pic mai uniţi. În 2018 suntem cei mai dezbinaţi din ultimii 100 de ani. Poate totuşi reuşim să mai reparăm lucrurile astea', a spus Ponta, într-o conferinţă de presă organizată de Pro România Gorj la Târgu-Jiu.

Dragnea, boală gravă

Întrebat unde va merge de 1 Decembrie, el a răspuns: 'Păi, la Alba Iulia, la Târgu-Jiu. Eu, după cum aţi văzut, şi cu ocazia sfinţirii Catedralei, şi cu alte evenimente publice, am un lucru de care sunt foarte fericit - pot să ies în public, pot să merg să salut oameni, nu m-a huiduit nimeni, nu mi-e teamă, nu cred că există oameni care să vadă în mine şi în Pro România sursa problemelor actuale'.

Întrebat cum vede anunţul făcut de Liviu Dragnea, că nu îi permite medicul să stea în frig, de Ziua Naţională, Ponta a afirmat: 'Nici duminica trecută, la sfinţirea Catedralei, nu i-a permis. Nu ştiu, nici de Sfânta Maria, pe 15 august, nici de Ziua Armatei, 25 octombrie. Are o boală gravă, prelungită şi care ne afectează pe noi toţi, din păcate'.

Vezi și: S-a aflat ce boală are Liviu Dragnea. De ce nu merge la activitățile de 1 Decembrie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel