EXCLUSIV  CENTENAR. George Simion, critici după schimbările de Guvern: ”E cea mai mare durere”

GEORGE SIMION
GEORGE SIMION

George Simion, liderul unioniștilor, a vorbit la DC News despre pregătirile pentru Centenar. Acesta a criticat clasa politică în anul Centenarului, precizând că organizarea lui a fost un ”cartof fierbinte” de care toți au încercat să scape.

George Simion a vorbit la DC News despre Centenar. Liderul ”unioniștilor” a mărturisit care este ”cea mai mare durere” a mișcării pe care o reprezintă în anul Centenarului, criticând modul în care acesta este organizat. 

„Asta-i cea mai mare durere, faptul că nu există ceva coagulat, nu există ceva care să adune eforturile pentru anul Centenarului.

Ca să fac un mic istoric și o divagație, de fiecare dată când s-a schimbat guvernul, s-a schimbat și modul de abordare a pregătirii anului Centenar. A fost Victor Ponta care a făcut un program, ”România 100”, condus de premier. A venit Dacian Cioloș și a zis că anul Centenar ar trebui să fie mai mult despre autostrăzi, despre valori comune. A creat Departamentul Centenar ca entitate distinctă. A venit Grindeanu, a luat acest Departament Centenar și l-a dus la Ministerul Culturii.

Cred că până acum ne-am întâlnit cu aproximativ zece conducători și responsabili de Departamentul Centenar.  Fiecare a avut două-trei luni. Acum avem un premier nou, probabil o să avem din nou un alt reponsabil. Cred că acest subiect a fost ca un cartof fierbinte care s-a pasat mai departe, să nu fie nimeni responsabil și să nu se organizeze nimic concret”, a precizat George Simion.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel