Celtic - CFR Cluj | Primele declarații ale lui Dan Petrescu, după ce clujenii nu au mai reușit surpriza

CFR Cluj a jucat din nou la Glasgow cu speranța unui nou rezultat pozitiv, însă jocul perfect al scoțienilor nu le-a permis să obțină nici măcar un punct.

Celtic - CFR Cluj 2-0. Campioana României nu a reușit să repete minunea din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, atunci când a câștigat, după un meci eroic, cu 4-3 chiar pe terenul scoțienilor. Joi seara, Celtic Glasgow a jucat perfect și a câştigat cu 2-0, după ce CFR Cluj a avut un gol anulat, pe motiv de offside.

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a admis superioritatea adversarului, despre care a spus că, alături de Lazio, este favorită la calificare.

"Sunt mulțumit de echipa mea, a dat totul. Celtic are jucători mai buni, nu o poți învinge de două ori. Pentru mine, Celtic și Lazio sunt marile favorite ale grupei. În mod normal, ar trebuie să se califice ambele, dar în fotbal se pot produce surprize", a fost Dan Petrescu după înfrângerea din Scoția, conform dailymail.co.uk.

CFR Cluj a pierdut în fața scoțienilor, iar acest lucru îi trimite pe locul al treileal egalitate de puncte cu Lazio, în Grupa E din Europa League. În celălalt meci al grupei, Lazio Roma a învins Rennes cu 2-1.

Vezi și: CELTIC - CFR CLUJ, rezultat live EUROPA LEAGUE. Scoțienii amenință românii: Marea revanșă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel