Celtic - CFR. Britanicii au rămas perplecși! Ce scrie presa din Regat

CFR Cluj
CFR Cluj

CFR Cluj a reușit minunea în Scoția și a învins un gigant al fotbalului, Celtic cu 3-4. Clujenii i-am eliminat din Champions League pe scoțieni iar în turul următor, pentru grupele Ligii, vor evolua împoriva celor de la Slavia Praga.

Presa din Regat și fanii lui Celtic au fost șocați de rezultat. Iată ce au scris jurnaliștii din Regatul Unit imediat după meci, potrivit celor de la Prosport: 

BCC: "Celtic părăseşte din nou Liga Campionilor. Într-un mod incredibil, CFR Cluj, echipă văzută cu a doua şansă, s-a impus cu 5-4 la general în faţa echipei pregătite de Neil Lennon. În playoff-ul Europa League, Celtic va juca cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm. Aceasta va rămâne o seară foarte dezamăgitoare pentru Celtic şi fotbalul scoţian".

The Scottish Sun: "Celtic a fost eliminată de CFR Cluj din Liga Campionilor. Nu a fost o seară reuşită pentru fundaşii celor două echipe, dar Neil Lennon e cel învins la final. Decizia sa de a-l lăsa pe bancă pe fundaşul lateral Boli Bolingoli a contat foarte mult. Pentru Celtic urmează un duel cu Sheriff Tiraspol sau AIK Stockholm.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel