Celebra geacă din piele neagră, purtată de Olivia Newton John în filmul 'Grease', vândută cu 243.200 de dolari

Celebra geacă din piele neagră, pe care actriţa Olivia Newton John a purtat-o în secvenţele finale ale filmului 'Grease', s-a vândut la licitaţia organizată sâmbătă în Beverly Hills, California, pentru suma de 243.200, potrivit dpa, transmite Agerpres.

Actriţa australiană, în vârstă de 71 de ani, a organizat această licitaţie în scopuri caritabile pentru strângerea de fonduri ce vor fi donate spitalului oncologic pe care l-a înfiinţat la Melbourne.

Celebra geacă a fost purtată de Olivia Newton-John în scena finală a musicalului 'Grease' când a cântat alături de partenerul său din film, John Travolta, cântecele 'You're the One That I Want' şi 'We Go Together.'

Alături de geaca model motociclist, actriţa a scos la vânzare şi pantalonii din piele neagră, precum şi o fotografie care îi poartă autograful pentru suma de 162.500 de dolar. Actriţa britanico-australiană a jucat rolul blondei Sandy, care se îndrăgosteşte de tânărul rebel Danny, interpretat de Travolta în acest film cult din anul 1978.

Pe lângă costumul din piele, aproximativ alte 500 de obiecte ale vedetei au fost scoase la licitaţie.

Artista a precizat totuşi că nu se va despărţi de toate obiectele pe care le-a primit de-a lungul carierei sale impresionante.

"Sunt câteva bijuterii pe care vreau ca fiica mea să le poarte. Câteva articole vestimentare care îmi plac foarte mult şi premiile mele Grammy", a precizat ea.

Printre cele patru premii Grammy câştigate de Olivia Newton-John se află şi trofeul ce i-a fost atribuit în 1974 pentru piesa "I Honestly Love You" la categoria "înregistrarea anului".

Vezi și: HBO pregăteşte un serial inspirat din "Grease"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel