Cele mai scumpe divorțuri. Despărțirea costă bani grei

Despărțirile costă. Și nu este o metaforă. Când ajungeți să divorțați trebuie să fiți pregătiți să dați mulți bani din buzunar! Cel puțin așa se întâmplă în cazul vedetelor.

Vestea că Jeff Bezos, cel mai bogat om al lumii, divorțează, a șocat opinia publică de pretutindeni și, de la aflarea ei, la începutul anului, toți s-au întrebat dacă fondatorul gigantului Amazon își va păstra titlul de miliardarul miliardarilor. A avut însă noroc, ceea ce nu se poate spune despre alți superbogați care au plătit atât de mult despărțirea de jumătatea lor, încât au zburat din topul Forbes.

1. Jeff și MacKenzie Bezos


Omul de afaceri a plătit fostei sale soții cel puțin 35 de miliarde de dolari. Cei doi s-au cunoscut când lucrau împreună la fondul speculativ D.E.Shaw, din New York. După ce tinerii căsătoriți s-au mutat la Seatle, MacKenzie l-a ajutat pe Jeff să înființeze Amazon. Cele cele aproximativ 107 miliarde de dolari rămase după despărțire, Jeff Bezos rămâne cel mai bogat om din lume, în timp ce fost lui parteneră de viața devine cea mai bogată femeie din lume, cu o avere de peste 35 miliarde de dolari.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel