EXCLUSIV  Cel mai tare interviu cu Cătălin Cazacu! ”Nu o să mă schimb!”

E faimos și dorit de femei! În același timp haios și e o plăcere să faci un interviu cu el pentru că nu știi când te ia prin surprindere cu răspunsuri explozive! 

Cătălin Cazacu, Faimosul de la Exatlon, a revenit pe sticlă, în atenția telespectatorilor Kanal D, cu o super emisiune de vară, “Cash Taxi”. Campionul la motociclism a făcut declarații sincere pentru DC News, într-un interviu inedit! Despre copil, familie, fete frumoase și relația perfectă… Iată “ingredientele”!

- Cum arată vara asta pentru tine ?

Vara este anotimpul meu preferat și deja a trecut jumătate din ea. Mi-aș dori să aibă 6 luni și în celelalte 6 să fie primăvară. Este o vară plină și 100% sper să îmi găsesc timp și pentru mine, pentru că am nevoie. Prima jumătate de an am petrecut-o în Dominicană, rupt de tot și toate. Dar cine știe, poate reușesc să îmi găsesc și jumătatea în vara asta. Îmi doresc să fie exact ca în melodia aceea “Vara asta am să mă indragostesc”! Mă bucură enorm și experiența filmărilor pentru emisiunea „Cash Taxi”, am trăit niște momente senzaționale pe litoral...

(oar_w460)

- Când începe emisiunea și cum ai primit această propunere de la Kanal D ?

Emisiunea începe în curând, deocamdată nu vă pot da eu aceste detalii! Noi filmăm deja "Cash Taxi" prin țară, momentan suntem la mare. Sper ca lumea să primească această emisiune cu drag pentru că este o emisiune curată, frumoasă și cu oameni minunați. E un show concurs, cei care aleg să urce în taxi-ul meu pot câștiga bani, se distrează pe tot parcursul drumului și ajung și la destinație. Pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase surprize pe care mi le-a rezervat momentul venirii acasă, pentru că, dacă mi s-a propus acest lucru, înseamnă că cineva crede că am potențial. Mă bucur să fac parte din familia Kanal D. Este locul în care îmi doresc să rămân.

- Ai timp de vacanță? Ți-ai propus să îți duci băiatul undeva ?

Cu siguranță îmi voi găsi timp. Avem un ritual, în primele două săptămâni din august merg la mare cu băiatul meu. E perioada în care eu stau mai mult cu el.

(oar_w460)

- Îți calcă pe urme? Ți-a moștenit pasiunea pentru sporturile extreme?

Deocamdată, nu. Se dă cu bicicleta, are tot felul de jucării, are două motociclete pe care i le-am păstrat și sunt pregătite pentru el în cazul în care hotărăște că vrea să facă chestia asta, dar, momentan, vrea fotbal. Acum doi ani de zile, sau un an, nu mai știu exact, a fost unul dintre cele mai grele momente ale mele, atunci când a venit la mine și mi-a spus că vrea să se facă fotbalist. Singura legătură pe care o am eu cu fotbalul este Giani Kiriță. Dar, dacă lui asta îi place, eu îl las să facă ce vrea, așa cum și părinții mei m-au lăsat pe mine și, dacă o să fie deștept ca taică-su’, o să facă ce am făcut eu pentru că nu va începe de la 0 ca mine. Dacă o să îi placă alt sport, o să îl ajut cât pot. La sportul pe care îl practic eu mă pricep foarte bine și atunci i-ar fi mai ușor.

- Cât timp petreceți împreună și ce anume îi place lui să facă cel mai mult?

Nu petrecem atât de mult timp pe cât mi-aș dori și, recunosc, distanța de casă, de el mă omoară. Fiul meu locuiește la Timișoara, eu sunt la București. Când eu sunt în Timișoara el e la Sarmisegetuza pentru că acolo este la școală, dar găsim soluții și pentru a ne vedea. Mai nou, îi plac activitățile în aer liber. Până acum mă speriam că se juca prea mult pe Playstation, dar acum, mai nou, își face tot felul de trasee prin curte, aleargă, se dă peste cap, a devenit mai activ. Face cumva trasee Exatlon și asta mă bucură foarte mult pentru că mișcarea este importantă.

(oar_w460)

- Îl iei cu tine la concursuri?

Nu, nu l-am luat la nici un concurs până acum pentru că nu am crezut că este potrivit, fiind destul de mic. Dar, cu siguranță, o să-l iau să vadă ce se întâmplă pe un circuit și în afara lui.

- În ce relații ai rămas cu Claudia Pavel după Exatlon? Mai vorbiți, mai țineți legătura?

Suntem prieteni buni, la fel cum și acolo am fost prieteni buni. Din păcate, viața fiecăruia dintre noi e foarte activă și nu ne intersectăm de foarte multe ori. O consider prietena mea și sper că și ea mă consideră la fel.

(oar_w460)

- Un lucru e clar, îți plac femeile frumoase. Dacă ar fi să faci un top 5 cu fetele de la noi care îți plac, cum ar arăta el și cine s-ar afla pe primul loc?

Nu îmi plac topurile și nu am așa ceva. Pentru mine toate femeile din România sunt frumoase și nu sunt eu în măsură să fac un top, pentru că frumusețea e în ochiul privitorului și fiecare descoperă frumusețea în altceva. Ce e frumos pentru mine nu trebuie să fie neapărat frumos pentru toată lumea.

- Cum ar trebui să arate femeia potrivită pentru tine? Ai un prototip anume?

Potrivită nu e un cuvânt foarte fericit. Cred că femeia pe care eu îmi doresc să o găsesc trebuie să îmi arate că mă iubește, că mă respectă, că sunt important pentru ea. Restul o să vină de la sine. Să accepte faptul că sunt încă un copil și că n-o să mă schimb cel puțin până la 50 și ceva de ani. Mai am câteva defecte spre multe, dar le descoperă ea.

- Care e definiția dragostei sau a relației perfecte pentru tine?

Relația perfectă pentru mine este aceea în care poți să te pupi după ce ai mâncat usturoi. Asta e dragostea!

 

Citiți mâine, doar pe DC News, a doua parte a interviului haios cu Faimosul Cătălin Cazacu! 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel