EXCLUSIV  Cel mai recent SONDAJ PSD, PNL, USR, ALDE. Barna, PRIMA reacție-VIDEO

Dan Barna, președintele USR, a vorbit la interviurile DC News despre cel mai recent sondaj IMAS.

Discutăm despre un sondaj IMAS, realizat la cererea USR, în care PNL se prezintă cu 29,4%, iar PSD 28,6%. Totodată, USR este în creştere şi a ajuns la 11,2%, urmat de ALDE cu aproximativ 10%.

"Stăm bine în sondaje. Ne-am dat seama de acest lucru încă din decembrie de la opoziția pe care am făcut-o la legile justiției. Mesajele care au venit către noi dinspre societate au fost de încurajare și apreciere. Dacă vorbim despre sondajul IMAS, a rezultat un lucru cumva firesc. Normalitatea este un lucru valoros în România. Dacă timp de un an, PSD și-a bătut joc de România ținând, pe agenda publică, doar chestiunea justiției... Acest lucru s-a reflectat în percepția cetățenilor, lucru care s-a văzut în rezultatele din lunile decembrie, ianuarie, februarie.

Un an greu

[citeste si]

A fost o scădere semnificativă - de vreo 14 - 15 procente la scorul PSD și, cum era firesc, s-a văzut o creștere la USR și PNL. Pentru social-democrați este catastrofal faptul că PSD a ajuns să fie, în sondaje, la fel ca PNL... în urmă cu un an erau în fața tuturor. Noi, în prezent, suntem cu vreo trei-patru procente peste rezultatul cu care am intrat în Parlament, ceea ce este un lucru bun și firesc. Anul trecut a fost greu. După intrarea în Parlament am avut niște dificultăți în partid și faptul că am reușit să intrăm pe un trend crescător este un lucru bun ", a zis Dan Barna la interviurile DC News.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel