Cel mai puternic pașaport din lume

Să fii suedez e lucru mare din multe puncte de vedere. Acum, mai există unul.

Ca suedez ai asistență medicală gratuită de toate tipurile, învățământ universitar gratuit, vacanțe lungi plătite și una dintre cele mai mari speranțe de viață din Europa.

Acum, se pare că suedezii mai au un atu. Potrivit indy100.com, Suedia are cel mai puternic pașaport din lume, cel puțin potrivit unui nou raport al companiei de consultanță Capitalist Nomad.

Pașapoartele țărilor au fost clasificate în funcție de cît de avantajoase sunt în ceea ce privește călătoriile fără vize, reputația la nivel mondial, taxe internaționale și în funcție de libertățile civile.

[citeste si]

Din 199 de țări, Suedia a ieșit pe prima poziție, în timp ce Marea Britanie a fost clasată pe locul 16, iar SUA nu face parte nici măcar din top 30.

Studiul a constatat că suedezii pot vizita 176 de țări, fără viză, și au capacitatea de a lucra în străinătate, fără a fi nevoie să plătească impozit acasă. Suedia a primit, de asemenea, notele cele mai bune în ceea ce privește libertățile personale, cetățenii bucurându-se de libertatea de exprimare, de libertatea presei și de unele dintre cele mai mici rate de detenție din lume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel