Ceaţă densă pe DN1 şi DN1B. Avertizare pentru şoferi

Ceata
Ceata

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, marţi seara, pe DN1 şi DN1B.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, pe DN 1B Buzău - Ploiești, pe tronsonul kilometric 11 - 34, între localitățile Bucov și Mizil, județul Prahova, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.

Tot în condiții de ceață densă, cu vizibilitate sub 200 de metri, se circulă și pe DN1 București – Brașov, între kilometrii 39+300 de metri și 70, pe raza localităților Ploiești, Potigrafu, Pucheni, Bărcănești și Brazi, județul Prahova. Și pe mai multe artere rutiere din județul Suceva se circulă tot în condiții de ceață densă, cu vizibilitate redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Pe timp de ceaţă, recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. Trebuie sa atragem atentia si pietonilor, bicicliştilor şi căruţaşilor care trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel